https://youtu.be/r-U51sGmbXM 

Lördagsintervju 18 -  Lennart Matikainen om sex i vård av ensamkommande

Relationscoach och författare Lennart Matikainen har synpunkter på etiken i hanteringen av de ensamkommande.

I uppmärksammade fall har de omhändertagna blivit tvingade att begå brott, blivit våldtagna eller tvingade till sex av kvinnor som är avlönade för att ta hand om dessa personer.

Vi diskuterar vad det är som gör att så många medelålders kvinnor har intresserat sig för de ensamkommande barnen, eller männen som det ju oftast handlar om, och hur de vilseleder med sitt tal om att de inte ska skickas tillbaka till döden.

Vi kommer fram till att de kan liknas vid bedragare som vilseleder för egen vinning.

Fd riksdagsman Jan Emanuel Johansson har gjort karriär inom socialdemokraterna och blivit förmögen på flyktingarna. Han sålde sitt omvårdnadsbolag med 250 miljoner i vinst och fick hjälp av Per Nuder som var finansminister i den socialdemokratiska regeringen. Expressen skriver att Per Nuder fick bortåt 12 miljoner som tack för hjälpen.

Vår slutsats blir att vi måste resa oss mot bedragarna som ljuger om migranternas asylbehov och som tjänar pengar på det hela. Männen behöver också sluta jamsa med kvinnorna som håller på med migranterna och som säger att de drivs av godhet.

Vi inleder programmet med att kommentera Dan Eliasson som ny chef för MSB och Fredrik Reinfeldts förnekande av brottsutvecklingen i Sverige.

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)