Swebbtv Nyheter 18 september 2020 om regeringens prognos för statens utgifter, om flyktinglägren på Lesbos som bränns ner och mycket annat. 

Regeringen har släppt en prognos för statens utgifter fram till 2023 där avgifter för bl.a. migration, integration och bistånd redovisas. Staten kommer att dras med det största underskottet på 25 år och kostnaderna för rättsväsendet har nästan fördubblats över två mandatperioder.

Den skattefinansierade så kallade Näthatsgranskaren Tomas Åberg har under flera år polisanmält tusentals svenskar för kommentarer de skrivit på nätet för Hets Mot Folkgrupp, men nu har Åberg själv hamnat i klistret.

Ovaccinerade barn är generellt friskare än vaccinerade barn det visar en studie från Jackson State University, i USA. 

Flyktinglägren på Lesbos i Grekland har bränts ner av våldsamma migranter.

Olof Palmes personakt är spårlöst försvunnen, nu väcks misstankarna mot SÄPO och att de kan ha bränt upp akten, det menar författaren och Journalisen Bo G Andersson som arbetar på en bok och en dokumentärfilm om mordet på den förre statsministern. Säpo har inga svar om var akten kan ha tagit vägen, vilket är mycket anmärkningsvärt menar han vidare enligt Nya Dagbladet.

EU kommer att slopa dublinförordningen och istället införa ett nytt sytem där migranter delas upp mellan medlemsländer på ett sk rättvist sätt där mottagandet skall vara tvingande.

Efter avslöjander av biträdande rikspolischefen de om många kriminella klanernas verksamhet i Sverige visar det sig att klaner har röstat in sina egna klanmedlemmar genom personröstning i riksdagen samt att de även har fått in medlemmar in i polisens verksamhet.

Simhallar och bibliotek i Sverige har på senare år blivit en hemvist för kriminella och hemlösa. Enligt en undersökning från BRÅ har oroligheterna ökat stort på senare år och arbetsmiljön har blivit mer och mer otrygg för de anställda.

Tusentals migranter blir nu bostadslösa när kommunerna tolkar svenska bosättningslagen strikt.

Den 26 september kommer den alternativa bok- och medamässan gå av stapeln och vi fick några ord med en av arrangörerna till eventet. Swebbtv kommer att sända talen från denna nya bokmässa den 3:e oktober.

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)