Swebbtv Nyheter 25 september 2020 om Somalias svenska premiärminister, om Wallenbergs vapenaffärer, om Julian Assange och mycket annat. 

Enligt en genomgång av Svenska Dagbladet sålde Wallenberg-koncernen först vapen till krigförande länder och hyrde därefter ut flyktingbostäder till skyhöga priser. Wallenberg hade gjort vapenaffärer som ger miljarder och samtidigt skapat en lukrativ eftermarknad genom flyktingindustrin i Sverige.

Arbetsförmedlingen har blivit infiltrerad av kriminella nätverk för att utnyttja välfärdssystemet. 

Dr. Li-Meng Yan kinesisk forskare menar nu att den kinesiska regimen medvetet släppte ut coronaviruset från Laboratoriet i Wuhan i en intervju hos Tucker Carlsson.

EU kommissionen meddelar nu i sitt förslag till asyl och migrationssystem att fler migranter ska skickas hem och alla länder måste hjälpa till vid flyktingkriser. Vid ankomsten till EU ska registreringen skärpas med att alla måste ta fingeravtryck, identitets-, hälso- och säkerhetskontroll inom fem dagar.

En rapport från Lärarförbundet visar att stora barngrupper och brist på personalstyrka leder till stress och press, och att förskollärarna mår dåligt. Förskollärare är en av de yrkesgrupper där flest är sjukskrivna vilket i sin tur även drabbar barnen.

Multipla identiteter ett växande samhällsproblem - en utlänning som invandrat till Sverige hade 40 olika identiteter.

Uppdrag granskning rapporterar att SEB misstänks för storskalig pengatvätt genom sin estniska filial. Ett av bolagen som via SEB misstänks ha tvättat pengar är känt sedan tidigare från de så kallade panamadokumenten.

Somalia har fått en ny svensk premiärminister vid namn Mohamed Hussein Roble och har utsetts av presidenten och tar över efter den förre premiärminister, som avsattes i juli som var norsk medborgare. Mohammed Hussein Roble är en i raden av svenska medborgare som fått väldigt höga positioner i sina forna hemländer.

Se vår lördagsintervju med Terese Juel om Julian Assange som hotas av utlämning till USA och 175 års fängelse. Rättegången är ett hot mot journalistiken menar Terese Juel.

Se också vårt extrainsatta nyhetsprogram om Stefan Löfvens möte med Finland och Estlands ledning, med hjälp av ett plötsligt inställt flygförbud, om eventuella nya avslöjanden i samband med en ny dokumentärrserie om Estoniakatastrofen på Discovery. Detta har rönt stor uppmärksamhet i Estländsk media.

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)