I dagens avsnitt av Erik & Matti inleder vi med ett klipp av Annie Lööf i vilket hon tar avstånd från sitt eget partis demokratiska beslut om att kriminalisera omskärelse av pojkar av religiösa skäl.

Detta är lustigt och skrämmande eftersom det visar att Lööf inte tar demokratin på allvar ens inom sitt eget parti, men det spetsas till av att hon själv så sent som får tolv år sedan personligen var för ett förbud. Hon har med andra ord kovänt i sakfrågan och detta naturligtvis endast till följd av att hon är rädd för att förlora judiska och muslimska röster. Vi filosoferar vidare kring hur olika religioner, samhällsåskådningar och etniciteter ska kunna samsas kring beslutsformen demokrati, problemet blir att man har en gemensam beslutsprocess men lever helt olika liv i olika kollektiv, vilket gör att demokratin blir en fars och ingenting annat. 

Detta leder till att politiker skyller fel och problem på varandra, vilket manifesteras i ämnet kring polisens totala haveri. Trots att Moderaterna och Socialdemokraterna kommit överens om ett paket för att göra Sverige tryggare så går Moderaterna ut med ett utspel om att de åtgärder man enats kring inte är tillräckliga. Man vill ha kakan och äta upp den hela tiden.

Vi lyfter frågan kring att IS-krigare och -anhöriga vill återvända till Sverige för att leva på bidrag och undrar hur det inte kan råda konsensus kring att de inte får sätta sin fot på svensk mark igen.

Margot Wallström har fått pris för sina insatser inom utrikespolitiken i demokratins och feminismens namn, vilket är ytterligare ett bevis för att politikerna utgör ett eget skrå som gjort sig helt oberoende av folket och dess åsikter, dock inte folkets pengar – vilka man lägger beslag på genom ständigt höjda skatter. Annika Strandhäll avgår av behjärtansvärda och personliga skäl, men väljer att flytta ned något längs det offentligfinansierade tråget. De delar ut pengar, jobb, förmåner och priser till varandra och vi skattebetalare ska betala, bese och beundra skådespelet.

 Detta och flera andra ämnen ger er ett trevligt program – titta och njut.

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)