I dagens avsnitt av Erik och Matti inleder vi med att diskutera det faktum att Sveriges officiella hållning i frågan om att marknadsföra vårt land är att göra reklam för oss som ett lukrativt bidragsland för personer med stora familjer. Det är alltså inte ett skämt utan den officiella politiken.

Vi går vidare och fördjupar oss i det tragiska faktumet att de apatiska barnen som kom för tio år sedan var manipulerade och drogade och i och med detta dels var ett instrument för att organisera uppehållstillstånd för sig själva och sina familjer men framförallt att vänstern idag är helt likgiltig inför detta bedrägeri som visserligen inte barnen kan lastas för, men som kostat skattebetalarna skjortan. 

Utöver detta frossar vi i att Södertäljenätverket växer trots att kriminaliteten påstås minska, att skatten på påsar höjs dramatiskt trots att vi hela tiden är det mest miljövänliga landet och att det går bra för Sverige, att Centerpartiets framröstande av gymnasielagen, vilket innebär att den som inte har rätt att stanna får stanna i alla fall, är precis det rättsvidriga haveri som alla utom Annie Lööf förutspådde, att politikerna i EU och Storbritannien inte bryr sig om att leverera BREXIT, att polisen reser till Tyskland för att lära sig om klanbrottslighet och inte minst att det finns hur mycket offentliga medel som helst att tillgå när det handlar om invandring. 

Hoppas att ni som tittar får en trevlig stund.

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)