I dagens avsnitt av Erik & Matti konstaterar vi att många av de problem Sverige har går att härleda till socialdemokraterna som fungerar som en maffia där alla håller varandra om ryggen och ser till att de som avslöjas räddas tillbaka till högavlönade jobb.

Vi ägnar också en stor del av programmet åt att diskutera vad feminismen i dagens samhälle har inneburit för kvinnor och hur den kraftigt har påverkat den uppfostran, eller brist på uppfostran, som drabbar barnen. Vi problematiserar utförligt vad omfattande tid på dagis innebär för barnens psykiska hälsa och vilka sociala hierarkier som bildas tidigt och som mycket väl kan prägla en för resten av livet.

Samtidigt kommer anmälningar om sexuella övergrepp inom barnomsorgen och man ställer sig frågande till vad det är som driver fram en utveckling som går ut på att familjer inte ska få tid till varandra. Matti berättar om en god vän som blivit irriterad över att en barnbok som handlar om Trump prånglas på ungarna utan föräldrarnas goda minne och att det är mycket ideologi som driver pedagogiken.

Vidare diskuterar vi även att sprängningarna ökar, att många går fria eftersom bevisen bokstavligt talat går upp i rök, att Hijabs förekommer i Melodifestivalen, att Brexit äntligen ser ut att genomföras, att steriliseringen av män ökar, att Vänsterpartiet är på jakt efter en ny ledare och att Liberalerna förtvivlat försöker hitta ett budskap att vinna röster på. Hör och häpna har de valt skolområdet, men det blir lite prblematiskt eftersom Björklund hade ansvar för skolan i åtta år och inget hände.

Tack för att ni tittar!

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)