Lars Bern förklarar att massmigrationen, det ökande våldet, klimatskrämseln och bluffen om bränderna i Amazonas drivs av samma krafter, nämligen de internationella finansintressen vi kallar "Globalister".

Att garantera medborgarnas trygghet är statens viktigaste uppgift men regeringen och riksdag vet idag inte hur de ska få gängbrottslighetens och den eskalerande kriminaliteten under kontroll. 

Mer än hälften av poliserna planerar att söka sig från polismyndigheten, vilket inte är så konstigt med tanke på de personer som har varit chefer inom polisen.

Vi tittar på ett klipp från SVT Agenda där inrikesminister Mikael Damberg vill ha med alla partier förutom Sverigedemokraterna i samtal om den eskalerande brottsligheten. Detta är märkligt eftersom det är SD som först har slagit larm. Dessutom verkar Damberg inte vilja associera problemen med invandringen trots att barn till utrikesfödda står bakom gängbrottslighet och är den mest brottsbelastade gruppen i Sverige enligt den studie som nyligen har genomförts av "Det goda samhället".

Moderaternas ledare Ulf Kristersson kräver handling men det saknar trovärdighet eftersom partiet inte har tagit avstånd från Fredrik Reinfeldts politik, som ligger bakom en stor del av problemen.

Varken Damberg eller Kristersson har kapacitet att lösa dessa problem enligt Lars Bern.

Morgan Johansson påstår i Rapport att vi är skyldiga att ta emot denna mängd människor men enligt Bern är vi inte skyldiga att ta emot på ett annat sätt än våra grannländer gjort.

Vi kommenterar krisen i Filipstad och att kommunerna blir tvingade att ta lån för att skjuta problemen på framtiden. Detta är exakt den utveckling de internationella finansintressena vill se. Den ökande belåningen är en sofistikerad form av livegenskap som gör att människor inte vågar protestera, förutom att de blir fattiga.

Lars Bern menar att orsaken till att Socialdemokraterna inte tar i något av alla dessa problem, är att man ser personer i utanförskapsområdena som sina kärnväljare.

Det troliga scenariot är därför att problemen bara ökar. Enligt Bern klarar inte dagens politiker att lösa detta och allt är tecken på en statsmakt i upplösning.

Vi går över till att diskutera klimatfrågan och att en av klimatskrämselns förgrundspersoner, Michael Mann, har förlorat en förtalsprocess och har blivit avslöjad som bedragare. Orsaken är att han vägrat lämna ut information som beskriver hur han har tagit fram den kurva som har legat till grund för klimatskrämseln och som visade att temperaturen ökar snabbt. Kurvan saknar vetenskapligt stöd och måste anses vara ett falsarium.

För att gå vidare med klimatskrämseln när vetenskapsmän bakom klimatskrämseln har avslöjats som bedragare, har etablissemanget gått över till att göra klimatfrågan till en religiös fråga, där Greta Thunberg lanseras som en messiasgestalt.

Hennes resa till USA i segelbåt har krävt att hela besättningen har flugits fram och tillbaka från USA. Hela projektet är ett rent hyckleri som har genomförts av grupper som står nära den internationella finanseliten. Båten hette tidigare Edmond Rothschild.

Lars Bern tror tyvärr att globalisterna kommer lyckas  hålla klimatbedrägerierna vid liv genom att de har full kontroll över alla betydande medier. Även Nobelkommittén styrs av samma internationella finansintressen vilket bevisas av att Al Gore fick fredspriset för sin film ”En obehaglig sanning” som är full av lögner. Även Barack Obama fick fredspriset trots att hans politik inte alls syftat till fred, tvärtom. Lars Bern tror därför att Greta mycket väl kan få Nobelpriset.

Vi går vidare och kommenterar skrämseln om bränderna i Amazonas som inte alls är särskilt extrema jämfört med tidigare år. Dessutom har det visat sig, enligt en rapport från Nasa, att mängden bränder globalt minskat med 25 % de senaste decennierna. Orsaken till att Frankrikes president Macron har drivit denna falska propaganda är han är Rothschilds man. Finansintressena ogillar Brasiliens president som är nationalist och försöker därför skapa opinion mot honom.

Lars Bern förklarar också att talet om att Amazonas är ”jordens lungor” är helt fel, de producerar netto inget syre. Dessutom har atmosfären hela 21% syre medan mängden koldioxid endast är 0,04%

Innan vi avslutar kommenterar vi en undersökning i Dagens Industri att ”hållbara fonder” utvecklas sämre än index. Att fonden är hållbar betyder inte att din investering är hållbar.

 

Stöd Swebbtv på olika sätt:

• Skicka dina tips eller förslag på "inskickade klipp" till info@swebbtv.se

• Göra översättningar av program till engelska. Skicka mail om du är intresserad

• Se alla våra program här på vår hemsida och berätta för andra

• Handla produkter i vår webbutik https://butik.swebbtv.com/

• Stödja ekonomiskt på Swish 123 535 86 92 (OBS Nytt)
eller bankgiro 147-0558

Du kan också donera direkt eller som månadsgivare på bankkonto:
9235-229 1186 (9235 är clearingnummer).

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)