Vi inleder dagens avsnitt av Erik & Matti iförda Swebbtvs egna konfektionsvaror, nämligen keps och t-shirt. Reklam för att man kan få något trevligt tillbaka om man stöttar Swebbtv ekonomiskt! Webbutiken finns här.

Det första ämnet för dagen är stress, den stora samtidssjuka som sveper över Sverige och som kanske är den mest drivande orsaken till att svenskar mår dåligt. Matti förklarar ingående vad det innebär att ”gå in i väggen” och hur man både kan förebygga och komma tillbaka från det.

Givetvis handlar det som allt annat om att lägga om sitt liv i grunden och lyssna på kroppens signaler i tid. Dessutom gör han oss uppmärksam på att man fungerar tills den sista droppen adrenalin är förbrukad. Sedan vaknar man en dag och kommer inte upp ur sängen. Med den fina devisen: ”Sluta spring så hinner själen ikapp”, uppmanas vi att tänka efter före och inte efter!

MSB (Myndigheten för Samhällsskydd och Beredskap) har gått ut med varning om att kommuner i Sverige behöver förbereda sig för terrordåd. Vi väljer att inte förtvivla utan istället göra oss lustiga över att det väl är MSB som ska skydda oss och inte personer som sitter i socialnämnden? Hur som helst går detta givetvis stick i stäv med den proklamerade tesen att Sverige aldrig har varit tryggare och vi undrar om det ens finns någon på regeringsnivå som inte inser att sagan är all.

Nästa ämne blir flera ämnen i ett. Vi konstaterar med förskräckelse att skolan är den plats där svenskar ofrivilligt föses samman med invandrare och det är även där missmatchen mellan svenskar och nyanlända blir som tydligast. Anarkin är mer eller mindre fullständig och man kan verkligen inte prata om att våra ungdomar förbereds för högre studier i allmän skolmiljö.

Istället breder en gruppmentalitet av ytterst segregerande karaktär ut sig och lärarna blir de som får försöka lugna ned elever och skilja dem åt när de drabbar samman. De som inte har möjlighet att ta ett annat jobb och blir kvar som lärare gör det enkelt för sig och väljer helt enkelt att lägga skulden på offren för att inte stöta sig med politikerna. På så vis kan man sannolikt fortsätta göra karriär i systemet.

Vi pratar vidare om otrygghet, hur man inte blir ett offer och lite om hur Google gör allt för att få reda på alla personuppgifter för att kunna sälja vidare till andra kedjor, som i sin tur skräddarsyr sitt erbjudande för att vi ska konsumera mer.

Titta och njut!

---------------------- 

Stöd Swebbtv på olika sätt:

- Skicka dina tips eller förslag på "inskickade klipp" till info@swebbtv.se

- Göra översättningar av program till engelska. Skicka mail om du är intresserad

- Se alla våra program på vår hemsida www.swebbtv.se och berätta för andra

- Handla produkter i vår webbutik https://butik.swebbtv.com/

- Stödja ekonomiskt på Swish 123 535 86 92 (OBS Nytt), eller bankgiro 147-0558.

Du kan också donera direkt eller som månadsgivare på bankkonto 9235-229 1186 (9235 är clearingnummer).

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)