Swebbtv Ledaren är vårt morgonprogram som kommer två gånger per vecka, Vår plan är tisdagar och fredagar.

Denna gång handlar det om de traditionella medierna och hur värdegrunden har infiltrerat även företagen.

Vi vill gärna glädja oss över att systemmedia tappar läsare och tittare.

Men tyvärr har ingenting alls blivit bättre. Systemmedia domineras som förut, av samma vänster.

Att burken med rödfärg är mättad och nu svämmar över betyder bara att det kletar av sig någon annanstans. Problemen börjar på högskolorna. Och då särskilt journalisthögskolan.

Redan här är nära två tredjedelar av kullarna sympatisörer till V och Mp. Och dessa kullar har inte slutat att komma ut på arbetsmarknaden.

De som just går ut som nybakad så kallad journalist – eller som sparkas från AB – hittar istället sina arbetsuppgifter på kommunikationsavdelningarna. I rollen som 'mediestrateger' så har man också fått inflytande över det arbete som man sedan ska kommunicera om.

Vågar vi uttrycka andra åsikter på lunchrasten? Eller ens på fritiden, när vi skriver på facebook? Det kan betyda sparken. Och nu ska det bli ännu värre. Agnarna skall sållas från vetet redan när de söker jobb, och även de som inte är partianslutna ska avslöjas, genom färdigutformade enkäter, som gäller dina innersta värderingar.

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)