EU-kommissionen har intygat att EU inte kommer tvinga medlemsländerna att införa FNs migrationsramverk Global Compact. Detta är också den uppfattning som basunerats ut från våra medier och från regeringskansliet.

Nu har ett ett internt dokument från EUs juridiska avdelning kommit ut på nätet. Enligt dokumentet bör medlemsländerna göra allt för att implementera ramverket. Dessutom lyfter man fram att de avvikande länderna går emot Romfördraget "EUs grundlag" eftersom unionen måste ha en enad linje utåt.

Vi har översatt det i tanken att publicera det. Det visar sig dock att det är ett internt dokument som inte får publiceras.

Vi börjar med att kommentera Stefan Löfvéns tal i EU-parlamentet i början av April och diskuterar stolligheterna kring klimatfrågan.

Vi diskuterar också hans påstående om "allas lika rättigheter" i och med att EU-parlamentariker har ca 47.000 kronor i månaden skattefritt utöver lönen på närmare 90.000 kronor i månaden. Dessutom har de ett skattefritt traktamente på 3.200 per dag i parlamentet. Dessutom är det så att alla EU-tjänstemän är befriade från svensk skatt, även de som arbetar i Sverige. De betalar bara EU-skatt på ca 22 %. Detta gäller även deras pensioner. Medan vi i Sverige talar om höjd pensionsålder går EU-parlamentarikerna i pension redan vid 63 års ålder.

Lars Bern menar att detta är en slags korruption som gör att politikerna är beredda att genomföra alla de planer som har utarbetats av de internationella finansintressena. Alla svenska riksdagspartier har fallit offer för denna korruption.

Vi går över till att diskutera EUs bildande vilket drevs på av en organisation med namn "American Committee on United Europe". Den finansierades av CIA och inkluderade även personer som Kalergi som etablerade den så kallade Kalergi-planen. https://en.wikipedia.org/wiki/American_Committee_on_United_Europe

Romfördraget togs fram med stöd av Robert Rockefeller som är en del i de internationella finansintressena för upphävande av nationsgränser bland annat. Romfördraget kom att bli det grundläggande dokumentet för EU.

En tittare har invänt mot Claes Hedbergs beskrivning av Emma Rothschield i programmet om Palmemordet. I sitt mail förklarar tittaren att Emma i själva verket var en rådgivare till Palme. En annan omständighet som talar emot att hon skulle varit Olof Palmes älskarinna är att Olofs son Mattias i dag bor i Emma Rothschilds lägenhet i Gamla Stan i Stockholm. Detta framgår i folkbokföringen där hans adress är c/o Rothschild.

Vi går över till att diskutera det konfidentiella dokumentet om införande av Global Compact i EU. I texten framgår att 

"... unionen är skyldig att följa åtagandena och ta hänsyn till Global Compacts mål....I enlighet med principen om lojalt samarbete bör medlemsländerna vidta alla allmänna eller särskilda åtgärder som är nödvändiga för att säkerställa uppfyllandet..."

Vi kontaktar EU-kommissionen i Stockholm som påstår att vi inte är skyldiga att införa Global Compact. 

Vår fråga blir vem som har rätt. Ska vi tro EUs jurister, som härleder sitt ställningstagande till Romfördraget, New York-deklarationen och andra dokument eller EUs presstjänst?

Dokumentet från EU-kommissionens rättstjänst finns på 

https://www.janiceatkinson.co.uk /2019/03/the-global-compact-migration-is-legally-binding -show-confidential-documents-from-eu-commission/c

-------------

Stöd Swebbtv på olika sätt:

- Skicka dina tips eller förslag på "inskickade klipp" till info@swebbtv.se

- Göra översättningar av program till engelska. Skicka mail om du är intresserad

- Se alla våra program på vår hemsida www.swebbtv.se och berätta för andra

- Stödja ekonomiskt på Swish 123 535 86 92 (OBS Nytt), eller bankgiro 147-0558.

Du kan också donera direkt eller som månadsgivare på bankkonto 9235-229 1186 (9235 är clearingnummer).

Stort tack för ditt stöd!!!

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)