Programmet är något nedklippt från ursprungsversionen.

I dagens avsnitt tar vi givetvis upp Fredrik Federleys umgänge med pedofiler. Hur mår Centern och finns det mer än vad som kommit upp? Klart är att utan fri media hade skandalen sannolikt hållits gömd. Centern och Annie Lööf som körde hårdast för gymnasielagen, backar nu och förenas med nej-sidan till lättnader för afghanerna. Varför?

Liberalen Heidi Brandtner vurmar för terrorister och hatar SD.

41-åriga mannen som var inlåst av sin mamma i 28 år. Hur var detta möjligt när anhörig larmat i flera år?

HVB hemmen är rena krigszonerna. Trots att många hem havererat ser IVO det som svårt att stänga ner dem. Våld, droger och övergrepp är inte skäl nog!

Transpersoner ska fritt få välja kön inom junioridrott. En pojke kan köra med flickor. Hur går detta ihop med rättvist spel när senioridrottare med för höga testovärden stängs av. T ex Castor Seminya som är kvinna, men råkar jag för höga värden.

I Malmö klarade polisen av 80% av morden bland gäng 2010. Sedan 2015 har de klarat av NOLL mord. Hur är detta möjligt och vad beror det på?

Vi kör relationsruta med möjligheter att dejta som avslut.

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)