I detta program förklarar Lars Bern i ett samtal med Mikael Willgert, varför migrationskommittén havererade och vart utvecklingen kommer att leda.

Lars Bern inleder med att han redan tidigare var övertygad om att migrationskommittén aldrig skulle komma fram med ett gemensamt förslag. Orsaken är att Miljöpartiet kräver öppna gränser och fri migration vilket gör att de säger nej.

Detta leder till att regeringen hotar spricka vilket är något som Socialdemokraterna vill undvika till varje pris. Redan Olof Palme slog fast att det främsta målet är att inneha regeringsmakten och därigenom också utnämningsmakten. Socialdemokratin är enligt Lars Bern idag ett yrkesnätverk för politiska karriärister vilket förutsätter innehav av utnämningsmakten för att behålla sin attraktion.

De senaste årens migration av ekonomiska migranter har lett till en ökande negativ opinion både inom och utom Socialdemokraterna. Idag är det enligt opinionsundersökningar 63 % av folket som säger nej. Liberalerna och Centern bär ansvar för att vi får en migrationspolitik som struntar i denna folkvilja.

Svenska politiker kritiserar gärna hinder för yttrandefriheten i Kina men själva gör de liknande saker i Sverige. Nyligen beslagtog polisen Aron Flams upplaga av en bok som lyfte fram Socialdemokraternas samröre med Nazisterna under andra världskriget.

Lars Bern menar att Miljöpartiet får ett stort genomslag trots att de inte är verklighetsförankrade. Detta märks nu när vi, mitt i sommarn, har elbrist i södra Sverige på grund av nedstängda kraftverk samtidigt som vinden mojnat. Detta blir mycket problematiskt för företagandet som kräver tillgång till el och stabila priser.

Häromdagen skrev Hans Blix, Jan Elisson och Alf Svensson att vi bör ge generell amnesti till afghanerna som fått stanna enligt gymnasielagen. Lars Bern menar att det är ett inhumant förslag eftersom det leder till större otrygghet i Sverige. Förslaget framstår särskilt märkligt då vi har en kraftigt försämrad ekonomi samtidigt som migranterna har allt svårare att hitta jobb. Lars Bern sammanfattar läget med att det är ett samhälle i sönderfall.

Lars kommenterar koldioxidhalten och förklarar att den minskande flyg- och fordonstrafiken inte har gett någon som helst inverkan på koldioxidhalten vilket visar att den mänskliga inverkan på koldioxiden inte har någon större betydelse.

Vi kommenterar Michael Moore´s film "Planet of the Humans" där det tydligt framgår att de förnyelsebara energikällorna inte har ökat i andel av den totala energiproduktionen. Vi är tvungna att använda fossila energikällor om vi inte ska behöva minska jordens befolkning.

Lars Bern tror att klimatfrågan går emot sin död. Det går inte att hålla skrämseln igång i decennium efter decennium utan att det blir någon katastrof.
Han menar att västvärlden går mot sin undergång på grund av interna slitningar. Demokratin fungerar inte längre, makthavarna behöver inte bry sig inte om folkviljan. Detta i sin tur beror på att folket vilseleds av medierna som alltmer kommit att styras av de internationella finansintressena. Därför är fria kanaler som Swebbtv oerhört viktiga, enligt Bern.

Han tror att oligarkerna har gjort ett stort misstag när man har startat undergrävandet av nationalstaterna. Detta bidrar till att västvärlden faller samman men därmed kommer också finanseliten falla samman eftersom initiativet tas över av Kina och andra länder i Asien. Lars Bern tror inte att den västliga finanseliten kan komma in i Kina och få samma betydelse där.

Trots det fortsätter medierna med sitt stöd för Black Lives Matter och andra verksamheter som skadar samhället med brottslighet och etablering av maffia och klansamhällen.

Trots att vi i Sverige tappar terräng på så många områden tror Lars Bern att det svenska etablissemanget inte förstår vad som händer. Etablissemanget har sannolikt goda föresatser men inser inte konsekvenserna av den misslyckade integrationen och även den destruktiva könsfrågan som påverkar utbildning och företagande.

Till och med ett bolag som H&M stöder Black Lives Matter för att få lite publicitet trots att det är destruktivt för vårt samhälle.  Avslutningsvis kommenterar Lars att Kina och Rysslands krigsmakter stärks och det ligger inte långt bort innan Kina har högre militär kapacitet än USA.

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)