Mikael Willgerts tal från bokmässan.

Mikael Willgert som är ansvarig utgivare på Swebbtv, talade på Alternativa bok-och mediemässan. Talet gällde demokrati och yttrandefrihet. Mikael tog upp en aspekt av yttrandefriheten som handlar om möjligheten att bemöta de etablerade lögnerna som har blivit så vanliga idag. Lögner som är en del i ett stort bedrägeri och som handlar om att ta det som är vårt. Varifrån kommer dessa lögner oftast?

De kommer ofta från etablerade partier i riksdagen. Det har blivit så vanligt att vi inte ens tänker på det. Exempelvis i klimatfrågan. Man hotar med klimatkatastrofer av olika slag, orkaner och oväder som inte existerar. Man varnar för koldioxid som inte är en farlig gas, utan snarare en förutsättning för vår existens. För detta vill man spendera 50 mdkr per år, pengar som Miljöpartiet tänker upplåna från internationella finansintressen. På 10 år blir det 500 miljarder kronor.

Lögnerna kommer också från de etablerade medierna. Under den sk flyktingkrisen talade man om människor som flyr från sina liv. Om kompetensregnet. Om att det kom ingenjörer och läkare och att vi skulle tjäna på det här. Men hur låg det till egentligen? Dessa osanningar har aldrig klarats ut i det gemensamma samtalet. De senaste åren har Sverige tagit emot 80 ggr fler muslimer än vad Danmark har gjort.

Nu har vi eskalerande problem med utanförskapsområden och växande problem i många andra delar av vårt samhälle. Denna införsel av människor från Mellanöstern och Afrika har blivit en del av Socialdemokraternas strategi för att få röster eftersom man räknar att dessa människor röstar på socialdemokraterna. Vilka medier tar upp dessa frågor i en seriös diskussion, förutom alternativa medier?

På Swebbtv har vi fokuserat på några frågor där de gamla medierna är mycket oärliga. Det är klimatfrågan, massmigrationen, familjefrågor och vissa hälsofrågor. Detta är områden där sanningen inte kommer fram i andra medier. Avsaknaden av seriösa debatter påverkar samhället negativt. Läget är allvarligt.

Alternativa medier blir, när vi speglar verkligheten som den ser ut, ofta smutskastade och de som arbetar i alternativmedia får olika negativa epitet. Vi behöver istället ha en seriös debatt där fakta ställs mot varandra och det är det som vi vill verka för. Mikael avslutar med att be journalisterna i de gamla medierna att bättra sig. Det finns möjlighet för dem att ta ansvar istället och skildra verkligheten som den är. Att låta bli att smutskasta och sätta epitet på journalister i de alternativa medierna.

Vi vill ha klartext kring dessa frågor. Vi vill bjuda in till en saklig och sund debatt. Mer komplicerat än så är det inte, menar Mikael Willgert. 

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)