I detta program går vi igenom exempel på hur SVT har tagit en ensidig ställning för ”globalisterna”, och därmed de internationella finansintressena. De kämpar mot de nationella och konservativa krafterna i Sverige och resten av västvärlden.

Vi önskar också en god jul med andra versen av nationalsången med en melodi efter Jonna Jinton framförd i Lovö Kyrka av Frida Willgert.

Det första exemplet på SVT:s dolda agenda handlar om Brexit och hur SVT konsekvent har gett en negativ bild av Boris Johnson och hans möjligheter att genomföra Brexit.

Det blir därför väldigt förvånande för SVT:s tittare att han och det konservativa partiet fick så starkt stöd i valet nyligen.

Lars Bern menar att det inte idag finns någon tvekan om att Brexit kommer att genomföras och det kan till och med komma att ske utan utträdesavtal.

Det skulle också kunna medföra att Storbritannien inte kommer att betala den enorma ”skilsmässoavgiften” som EU kräver. Det engelska folket har enligt Bern bestämt sig för att behålla sitt självbestämmande och vill inte stå under de globalistiska intressen som styr EU, något som aldrig skildras ärligt i SVT.

Vi går över till att diskutera Donald Trump som nu ställs inför riksrätt. Lars Bern förklarar att det inte finns någon möjlighet alls att fälla honom, eftersom det skulle kräva att två tredjedelar av senaten skulle ställa upp bakom demokraterna.

Detta är helt orimligt eftersom republikanerna har majoritet i senaten. Demokraternas agerande har medfört att de republikanska senatorerna nu sluter upp än mer bakom Trump än tidigare. Dessutom har hans stöd också bland väljarna ökat.

Lars Bern är precis som inför förra valet övertygad om att Donald Trump kommer att vinna. Han baserar detta på att han har folket med sig och fortfarande fyller stora arenor vid möten. Inför förra valet lyckades Hillary Clinton inte ens fylla en gymnastiksal medan Trump samlade enorma skaror. Så inte heller när det gäller USA får SVT:s tittare en sann bild av nationalisternas och de konservativas framgångar mot globalisterna.

Vi går vidare till ett tredje område där SVT vilseleder, nämligen klimatfrågan och klimatmötet COP25 i Madrid. Bern menar att ca 50.000 personer har flugit in till mötet och att det är ett oerhört hyckleri eftersom det ger ett enormt ”Carbon footprint”.

Vi lyssnar på FNs generalsekreterare Guterre som säger att vi har stora katastrofer, dödsfall och kostnader globalt, på grund av klimatet. Lars Bern menar att allt detta är flagrant lögn.

Det är tvärtom så att antalet oväder, antal dödade på grund av väderkatastrofer och även kostnaden för väderrelaterade skador i förhållande till BNP, har minskat. Mest anmärkningsvärt, är enligt Lars, att inga medier har kritiserat dessa lögner från en av världens mest inflytelserika personer.

Inte heller Greta ifrågasätts i medierna trots att det blir alltmer tydligt att hon stöder Extinction Rebellion som kan betraktas som en vänsterextrem fascistisk organisation. Bern berömmer Erika Bjerström för att hon, ovanligt nog, har visat ett visst avståndstagande till Gretas extremism. Vi konstaterar att klimatetablissemanget sannolikt kommerta avstånd från Greta eftersom det är riskfyllt att hänga upp hela klimatskrämseln på en så extrem person.

Vi går vidare till det femte exemplet som gäller Kjäll Gustavssons tragiska död när han försökte avstyra ett rån på en restaurang nära Gislaved. SVT förklarar att ”ett bråk uppstod” och att han angreps med ”någon form av tillhygge”. SVT undviker till varje pris att ge en bild av att grymma och knivbeväpnade invandrare rör sig i samhället.

Vi går över till att kommentera den senaste mätningen av förtroende för partiledare där Ebba Busch Thor delar första plats med Åkesson. Löfvéns strategi mot Åkesson har misslyckats helt och han har fallit rejält. Bern tror att KD kommer att stärka sin position inför nästa val baserat på att väljarna gillar de kristna värderingarna.

Lars säger att han själv inte är religiös och att han har lämnat Svenska Kyrkan som har blivit en kamporganisation på vänsterkanten. Däremot ser han sig som ”kulturkristen” och att Sverige har en kultur byggd på de kristna värderingarna.

Därefter kommenterar Lars Bern moderatledaren Kristerssons val att inte dela ut stipendium till minne av Förintelsen eftersom han har blivit anklagad för antisemitism i samband med att han talat med Åkesson. Bern ser ett problem i dessa återkommande anklagelser om antisemitism vilket också gör det svårt att kritisera makthavare. Vi avslutar sedan med vår julhälsning från Swebbtv.

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)