Swebbtv Nyheter 30 september 2020 om Estonia, nerbränt klocktorn, Preem, presidentvalsdebatten i USA och mycket annat. 

Estlands tidigare statsåklagare Margus Kurm anklagar Sverige för att ha ljugit om Estonias förlisning och att den officella rapporten om haveriet inte var trovärdig.

Den skandalomsusade kirurgen Paolo Macchiarini som tidigare arbetade på Karolinska universitetssjukhuset har blivit åtalad för grov misshandel efter att ha opererat in syntetiska strupar på patienter.

Ett Klocktorn från 1700-talet blev totalförstört i en brand i natt invid Hagshults kyrka i Småland. Polisen misstänker att branden var anlagd.

Flera arbetstillfällen i Lysekil uteblir då den planerade utbyggnaden av Preems raffinaderi uteblir.

Ett omfattande systematiskt valfusk åt demokraterna i Minnesota har avslöjats av en somalisk visselblåsare Omar Jamal, avslöjar projektVeritas i ett nytt reportage.
Fusket är så omfattande att det kan påverka resultatet i delstaten i höstens presidentval, påstås det. Enligt den somaliske visselblåsaren Omar Jamal, är valfusket en "öppen hemlighet" bland Somalier i Minnesota.

Den kvinnliga polisen som knäböjde och höll upp en rasistisk skylt mot vita vid BLM demonstrationen i Stockholm slipper påföljd. Detta trots att hon bröt mot polisens skyldighet att vara opartisk i sitt agerande.

En het och stundtals rörig debatt utspelade sig i den första presidentvaldebatten mellan sittande president Donald Trump och den demokratiska utmanaren Joe Biden.

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)