Påskhälsning och summering av Swebtvs 24 program om Corona. Mikael Willgert berättar också om kommande program.

Mikael Willgert summerar i denna påskhälsning information som kommit fram i vår stora mängd samtal om Corona. Han berättar också om kommande program med Jacob Nordangård och Erik Berglund. Erik ska inleda det nya programmet "Ring Swebbtv" tisdag 14 april. Telefonslussen är öppen mellan 10-11.00 och telefonnumret är 08-122 000 36.

Mikael inleder med en jämförelse som Lars Bern gjorde mellan influensa och Corona där han menar att mycket tyder på att influensa i dödlighet för den smittade kan jämföras med Corona men att Corona totalt sett får betydligt större konsekvenser genom att så många saknar immunitet mot Corona, vilket gör att antalet allvarligt sjuka blir mycket högt. Därmed blir sjukvården under en period blir kraftigt överbelastad vilket i sig ger en ökad risk.

Vi går vidare till samtalet med Sandviks förre VD P-O Eriksson som ansåg att vi bör se till att samhället fortsätter att fungera och att vi ska skydda alla gamla från smitta eftersom det är för dessa som Corona är farlig. Övriga kommer i de flesta fall få Corona ändå förr eller senare. Konsekvenserna av att samhället slutar fungera är större och mer negativa än de vinster som kan göras vid ett stopp i samhället, även på ett mänskligt plan.

Därefter går vi igenom många av Swebbtvs coronaprogram och kommenterar att regeringen har blivit nationalister och frågar oss vad det står för. Betyder det att globalisterna vill lägga beslag på den nationalistiska rörelsen på samma sätt som de tidigare kommit att styra vänstern?

Mikael berättar om det kommande programmet med Jacob Nordangård som menar att globalisterna flyttar fokus från klimatfrågan till att uppmärksamma risken för pandemier. Mikael önskar också alla tittare en fin fortsättning på påsken.

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)