https://youtu.be/ROy4CFN-UuA

Anförande av Gustav Kasselstrand vid lansering av Alternativ för Sverige.

Vi fick i sista stund en inbjudan att delta som press i Alternativ för Sveriges (AfS) lansering igår den 5 Mars. Mötet skedde i  en fullsatt lokal med några hundra deltagare i centrala Stockholm. Där förekom också en hel del personer från  medier förutom Svensk Webbtelevision.

I mötet gjorde partiledare Gustav Kasselstrand ett anförande på knappt 20 minuter. Det ligger nu på vår Youtubekanal och inleds med ett kort sammandrag (2min).

Kasselstrand berättar att han inte är motståndare till Sverigedemokraterna.

Han säger att AfS är ett antietablissemangsparti som bärs upp av en ledning med olika yrkesbakgrund och som inte är yrkespolitiker. 

Han vill se företrädare som prioriterar svenskar framför utlänningar och statsmän som har modet att ställa grupp mot grupp när resurserna är begränsade. Han säger att att detta är politikens kärna.

Partiledningen uppges arbeta helt oavlönat. 

Han säger vidare att de är Sveriges återvandringsparti som vill återförvisa personer som kommit till Sverige illegalt, som begått brott, ljugit för att få uppehållstillstånd eller inte lyft ett finger för att anpassa sig eller bidra till det svenska samhället.

På youtube ligger också vår intervju med Gustav Kasselstrand som gjordes efter anförandet vilket har meddelats i tidigare mail. I intervjun berättar han bland annat att han vill se en platt skatt 20-25%.

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)