I dagens avsnitt av Erik & Matti inleder vi med att diskutera partiledardebatten och vad vi tycker om folkföreträdarnas respektive insats. Vi konstaterar att vi slutat förvänta oss särskilt mycket vare sig informationsmässigt eller verbalt, men kan ändå inte upphör att förvånas av hur låg nivån är och hur oförskämda vissa är mot Jimmie Åkesson.

Ett annat ämne som vi tar till behandling är SVT:s reklamfilm om att det är viktigt att titta på dem och inte låta Putin styra vårt informationsintag via sin mobil. Att den tvångsfinansierade kanalen som inte tillåter reklam, nu har börjat göra reklam för sig själv, är något vi finner lika lustigt som olycksbådande. 

Zlatan Ibrahimovic har medelst en intervju i Expressen förklarat vår nuvarande förbundskapten vara rasist och vi undrar hur det står till med den gode Zlatan som tidigare varit mest fokuserad på att tjäna pengar och i och med detta tar ställning politiskt i någon mån. Ett förbryllande och faktamässigt felaktigt utspel som inte gav det gensvar som vi tror att Zlatan hoppades på. Vi tar även upp att Danmark stänger gränsen mot Sverige, att Fredrik Reinfeldt tror att man kan bygga bort kriminaliteten istället för att polisen ska få göra sitt jobb, att Staffanstorp fortsätter att gå sin egen väg och att en utredare funderat på hur man ska stoppa våld och knarkhandel på biblioteken. Detta och mycket annat tror vi borgar för en knapp timmas trevlig underhållning.

Titta och njut!

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)