Erik & Matti är ett magasin från Swebbtv där alla möjliga ämnen och perspektiv dryftas och kompletteras med tagningar och kommentarer.

I detta andra avsnitt diskuterar startar vi med att diskutera "Red Bull och vodka-skandalen" och hur den dolda inspelningen kan ha gått till och som skapade det politiska kaoset i Österrike.

Vi går vidare och diskuterar varför skatteverket inte längre granskar terrorister. Sen diskuterar vi Staffanstorp och hur moderaterna har ställt upp för kommuninnevånarna.

EU-valet måste naturligtvis kommenteras där alla förlorarna framställs som vinnare medan Farage och Brexitpartiet förbigås med tystnad. Kommer också in på det "Post"-traumatiska syndromet apropå FI.

Andra personer som avhandlas hårdhänt är Strandhäll och självklart Annie Lööf. Hennes chanser att bli statsminister i samarbete med (S) är lika med noll vilket gör hennes strategi obegriplig.

Mot slutet kommer vi in på så jobbiga frågor att vi föreslår att ni istället ser programmet.

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)