Som många av er redan har märkt har Google idag raderat vår kanal från Youtube. Vi överklagade men fick omgående besked att deras beslut står fast.

Fortsättningsvis laddar vi upp våra filmer på: https://beta.swebbtv.se/

En kuriositet i sammanhanget var att Google tidigare hade som en ledstjärna i sina riktlinjer för verksamheten "Don´t be evil". Detta togs bort ur riktlinjerna för ett par år sedan. Idag är det helt tydligt att deras syfte är att styra diskussionen i samhället och förbjuda informationallt som ifrågasätter deras aganda. Den handlar idag bland annat om pandemin, klimatlarmen och massmigrationen.

Vi har laddat upp med en mängd spännande samtal i vår julstudio och vi börjar med att diskutera varför traditioner är så viktiga för att binda samman samhället och familjen med tidigare och kommande generationer. Vi hoppas få ut detta lite senare idag.

Vi har ett viktigt inlägg från Lars Bern och på Julafton får vi höra julevangeliet med bibellärare Lars Enarson och se ett reportage från Jerusalem.

På julafton kommer Magnus Stenlund framföra Viktor Rydbergs dikt ”Tomten”.

Vi har också viktiga samtal i aktuella frågor med energisystemexpert Elsa Widding, Sandviks förre VD P-O Eriksson och Jakob Nordangård för att nämna några namn.

Under julhelgen släpper vi också program med folkkära personer som Arnstberg, Jan Tullberg, Gunnar Sandelin, Hans Jensevik, Ingrid Björkman och förstås Matti och Katti.

Mikael Willgert går igenom detta i ett kort inlägg och i slutet av detta får vi höra ett utdrag från en tittare som ringde in och tackade för programmen.

Med Vänlig Hälsning

Mikael Willgert och Swebbtv-teamet

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)