I denna onsdagsintervju möter Lennart Matikainen artisten Hicks, som gästade studion för att dela en musikalisk framgångshistoria som gett stort eko i USA, men passerat ganska obemärkt i Sverige.

Hicks heter egentligen Miqael Persson och är född i södra Sverige. Han har gjort en fin musikalisk karriär i USA där han är mer känd än i Sverige. Vi gör en musikalisk och personlig resa som inneburit hits, listettor och musikaliska priser i USA.

Även samarbeten med giganter inom amerikansk musikindustri där Hicks varit högst medverkande. Vi samtalar om hur nybyggare kan så frön som sedan andra blir vinnare på och hur vi historiskt sett många som blivit kända först efter sin död. Hicks vill inspirera människor och vi samtalar även om hur vi alla kan utvecklas och inspirera.

Vi bjuder naturligtvis på musik och även premiär för livespelning direkt i studion. I programmet presenteras glimtar av flera av de musikvideos med Hicks som finns.

En spännande sak är att dessa i många fall är producerade i Sverige och med svenska med- artister eller statister.

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)