Swebbtv Nyheter 2 oktober 2020 om organiserade klankriminalitetetn, om Mats Löfving, om Hillary Clintons bluff om Trump och mycket annat. 

Den organiserade klankriminaliteten har nu nått en sådan omfattning att det uppskattas att omkring minst hälften av all assistansersättning som betalats ut via försäkringskassan har baserats på fusk. Totalt handlar bedrägeriet om gigantiska summor, som finansieras av svenskarnas skattepengar.

I veckan utsågs Mats Löfving som ny regionpolischef över region Stockholm och Gotland. Han kommer dock fortsätta vara ställföreträdande rikspolischef över i Sverige.

På tisdagen avslöjades det i ett tidigare hemligstämplat dokument att det var Hillary Clinton och hennes medarbetare som låg bakom bluffen om att Donald Trump hade kopplingar till Ryssland inför det amerikanska valet 2016. Detta gjordes för att ta bort uppmärksamheten från Clintons eget användande av en privat e-postserver samt att hon hade raderat 33 000 e-mail. Rapporterar Samhällsnytt.

Åklagarens tidigare utspel om omständigheterna kring mordet på Tommie Lindh ifrågasätts nu när förundersökningen har släppts.

Den statliga utredaren Carl Heath går ut ett betänkande med att han vill införa mer censur mot oliktänkande som ifrågasätter myndigheternas propaganda.

Donald Trump är nu nominerad för en tredje gång för Nobels fredspris denna gång ifrån Australien av en välkänd och högt uppsatt advokat David Flint. Även denna gång för fredsavtalet mellan Israel och Förenade arabemiraten och Bahrain, samt Trumps ansträngningar att dra USA ur olika konfliktområden.

Sveriges radio har blivit anmälda av Medborglig samling för diskriminering till DO då vd Cilla Benkö öppet erkänt att de rekryterar på bland annat etnicitet och kön och inte på kompetens, vilket är emot gällande diskrimineringslagstiftningen i Sverige.

Donald Trump och hans fru meddelar de har blivit testade positivt för covid-19. Hur detta kommer att påverka hans presidentkampanj är ännu oklart.

Och nu till Estoniakatastrofen. Efter att det har framkommit från dokumentären Estonia att färjan användes för att smuggla militär utrustning från det sönderfallande Sovjetunionen till väst. Har Swebbtv tagit del av ett dokument från 1997 om att en militär från Marinen vittnade om att han hade blivit inkallad för att skydda Estonia genom att följa färjan i en svensk ubåt.

Se vår intervju med Karl-Olov Arnstberg om politiker som missbrukar myndigheterna.

Missa inte vår intervju med Chris Forsne tidigare anställd på Svt som säger att public service borde läggas ner.

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)