Swebbtv Nyheter 13 november om digitala armband, protester i London mot nedstängningar, islamistdåd samt mycket annat. 

Turister i Thailand kan behöva bära ett digitalt armband för att myndigheterna ska kunna följa deras rörelser och hälsa.

I ett nytt EU -förslag vill man ställa högre krav på migranter när det gäller att lära sig språket och att ta till sig det nya landets kultur. Man vill även straffa så kallade icke-statliga organisationer som motarbetar integration med indragen finansiering. Det är nya förslag för att motverka terrordåd. 

Stora protester mot den nya nedstängningen i London. Ibland våldsamma scener utspelade sig mellan polisen och demonstranter under den första dagen av nedstängningen.

Nya Zealand premiärminister meddelar att personer som är sjuka i covid och vägrar testa sig kan sättas i interneringsläger mot sin vilja. Även familjemedlemmar kan komma ifråga att bli internerade om de riskerar att smittas.

Mocambique har drabbats av ett brutalt islamistdåd där 50 personer blev halshuggna på en fotbollsbollplan. Avrättningarna leddes av en grupp som har kopplingar till Islamiska staten.

Österrikes polis slog till mot drygt 60 adresser kopplade till islamism på måndagen, uppger The Local. Landets regering säger att man slåss mot "politisk islam" och vill nu kriminalisera spridningen av politisk Islam och har stängt ner 2 st Salafistiska moskéer. Ett annat förslag är att spärra in dömda terrorister på livstid samt att kunna frånta medborgarskap från terrordömda.

Viktor Orbán och Ungern hotar med veto mot EU-budgeten.

Sedan läkemedelsbolagen inlett sina studier för att ta fram ett vaccin mot Coronaviruset, har ett flertal fall av testpersonerna fått allvarliga hälsoskador. I testerna av vaccinet har två allvarliga fall av neurologiska inflammationer skett och ett dödsfall. Sverige har redan slutit avtal med Astrazeneca om att köpa coronavaccin.

Regeringen tvingas effektivisera processen för invandrare med avvisningsbeslut.

Den dansk svenska politikern Rasmus Paludan har blivit gripen och fängslad i Frankrike då han skulle bränna en koran i Paris.

Turerna i det amerikanska valet fortsätter. Det har framkommit att döda människor har röstat och att Trumpröster har räknats som Bidenröster. I ett flertal stater håller man nu på att räkna om samtliga röster för hand.

I ett skarp uttalande på fredagsbönen i Meckas stora Moské går nu Saudiarabien ut med att de klassificerar Muslimska brödraskapet och dess underorganisationer som en terrororganisation och att det är Haram att stödja eller finansiera organisationen.

Varför lyckas Socialdemokraterna aldrig få ordning på passbedrägerierna, multipla identiteter, utvisningar, massbosättningar på samma adress, folkbokföringen, bidragsfusket och varför har de lovat att införa islamiska ideal i det svenska samhället? I Fjärde Statsmakten nr 66 om socialdemokraternas stora väljarbedrägeri går Mikael Willgert och Stefan Torssell igenom olika indicier för att Socialdemokraterna aktivt arbetat för att locka hit väljare från fattiga länder.

Imorgon lördag lägger vi ut vårt program med juristen Oscar Overgaard om bostadssituationen. Vi ställer frågan varför det är så lång bostadskö för personer som har växt upp i Sverige samtidigt som hela områden kan få en stor utlandsfödd befolkning på några få år. Vi följer också upp omvandlingen av äldreboenden till migrantboenden på Dianagården och vad som hänt på Fristads äldreboende i Bromsten.

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)