Swebbtv Nyheter 26 augusti 2020 om sossarnas opinionsras, om ännu ett våldtäktsförsök, om Lövins avgång och mycket annat. 

Socialdemokraterna faller ytterligare 4 procent i DN/Ipsos senaste opinionsmätning. De landar nu på 27 procents väljarstöd. Största vinnare är Moderaterna som ökar tre procentenheter, medan Sverigedemokraterna ökar med en procentenhet. M har nu 20 procent mot Sverigedemokraternas 21 procent.

En kvinna blev utsatt för ett våldtäktsförsök vid Karlaplan vid 11-tiden idag. Ingen är dock gripen för överfallet.

Isabella Lövin (MP) lämnar politiken och avgår som minister och språkrör för Miljöpartiet för att enligt egen utsago ägna sig åt familjen och att det är det bästa för partiet, hon stannar dock till nästa år till mp har hittat en ersättare.

Två män med mellanösternbakgrund våldtog, torterade och rånade två svenska pojkar i 16-årsåldern på kyrkogård i Solna natten mellan lördag och söndag.

Robert Kennedy Jr går ut med information att Bill Gates har betalat en stor mängd mediakanaler för att inte kritiskt rapportera om hans och hans organisation Bill & melinda Gates foundation.

En ny enad Frexit-rörelse har tag form i Frankrike.

De baltiska länderna och Polen kräver nyval i Vitryssland.

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)