https://youtu.be/NN_ssHZxT-0 

I lördagsintervju 20 med teknologie doktor Lars Bern talar vi om globalisternas fyra stora misstag som på sikt riskerar skada globalisternas egna intressen.

Detta är en följd av att sanningen har blivit allt svårare att undanhålla i en värld med Internet och med alternativa medier.

Denna första del handlar om de påstådda giftattackerna i London och i Syrien där Ryssland och Syriens regering har blivit utpekade och straffade. Det påstås att det finns starka bevis men det är inget som visas upp. Tvärtom. Häromdagen vittnade 11-åriga Hassan Diab som är ett av barnen på filmen där man spolar av de påstådda offren för kemattacken. Han berättar att de blev hämtade till sjukhuset av främmande människor som började spruta vatten på dem. Ingen av vittnena från sjukhuset kan verifiera påståendena om kemiska stridsmedel.

Alltihop förefaller iscensatt av dem som vill kasta skulden på Assad. Problemet är att allt det här  undergräver förtroendet för västerländska medier och västerländska ledare vilket är förödande och även skadar globalisternas egna intressen. Det föder mycket hat i Mellanöstern och riskerar föra Ryssland i knät på Kina. Det är saker vi talar om i denna del av Lördagsintervju 20 om globalisternas fyra stora misstag med Lars Bern.

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)