Via Sverigebilden på Youtube kan du ta del av intervjuer han gör i Femmanhuset i Göteborg, där frågan är om det är okej att barn bär slöja. 

Han som intervju är från Sverigebilden och gör det som public service borde göra i form av att ge sig ut bland människor och ta reda på deras åsikter i viktiga frågor, lyssna vidare i nedan länk.

https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=6JyH7N2b4VU

I och med invandringen från Mellanöstern och Nordafrika så har vi hamnat i en värderingskonflikt. Vilket betyder att grundläggande värderingar krockar med vårt samhälle. En av de saker som inte är enligt vår tradition är att barn ska bära slöja. Vi har i väst värderat barnets frihet främst. Enligt barnkonventionen som ska bli lag i Sverige, har barnet rätt till sin tankefrihet och ska inte påtvingas någon religion. 

Det är ytterst viktigt att vi undersöker vart våra gränser går i Sverige gällande värderingar, och säga stopp till allt som inte är i enlighet med de mänskliga rättigheterna. 

Riktigt bra intervjuer av Sverigebilden, och det var intressant att ta del av alla perspektiv. För min del anser jag att barn ska slippa bli tvingad till slöja och det ska åtminstone förbjudas i förskolan, så barnet kan leka obehindrat vad hon vill. Det finns inget vettigt med att barn ska bära slöja i förskolan.

Nina Drakfors, samhällsdebattör 

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)