I studion sitter författarinnan och debattören Katerina Janouch och relationscoachen Lennart Matikainen. Dagens ämne är feminism

Inringare:

1. John

Om feminism och dating samt social engineering i Sverige i skolorna och på dagis. Kvinnor tänker annorlunda i andra länder. Svenska män är feminiserade.

2. Jonas

Om dådet mot den franska skolläraren. Alla muslimska samfund och svenska kyrkan borde avkrävas besked om vad de tycker i frågan.

3. Lennart

Man måste skriva på policy om värdegrund. Risk att få sparken om man tycker fel.

4. Susane

Har dotter i sjuan som fick se film hur presidenter ljuger. Skolan är helt fokuserad på att göra ner Donald Trump. Objektiviteten lyser helt med sin frånvaro.

5. Elisabeth

Om att använda Jung istället för Freud inom psykologin. Feminismen har approprierat Freud och förvrängt det till att förövarna egentligen är offer.

6. David

Om feminister på Youtube som satsat på karriären i stället för barn.

7. Erik-Stefan

Islam får framskjuten position i samhället. Feminister blundar för detta.

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)