I dagens avsnitt av Erik & Matti inleder vi med att tacka alla som ihärdigt mailar in uppslag samt alla ni som bokat in er på kryssningen i oktober. Vi passar även på att beklaga att det inte finns fler platser, men hänvisar till en väntelista som finns i händelse av avbokningar på team@swebbtv.se

Förste man till rakning blir Anders Lindberg som i vanlig ordning inte lever som han lär. Å ena sidan predikar han om all den ångest man bör känna i samband med bilkörning, flyg och grillning – å andra sidan ägnar han sig själv åt just dessa aktiviteter, om han har ångest eller ej låter vi vara osagt, men om inte annat kan man tänka sig att den eventuella känsla av obehag han känner skulle kunna vara kopplad till hans uppenbara hyckleri. Vi har lite lustigt åt en tänkt pk-utställning vid vilken de mest absurda greppen och uttalandena från maktens aktivister skulle kunna beskådas och beskrattas.

Vidare spekulerar vi i att det viktigaste för makten är att upprätthålla en avlatskultur som gör att vi ger ifrån oss så mycket av våra pengar, vår makt och vårt inflytande som möjligt. Detta i sin tur bygger på att man drivs av ett ständigt dåligt samvete för något och eftersom över 99 procent av oss inte ställt till med någonting bör vi så snabbt som möjligt fokusera på vår rätt att må bra och därmed sluta finansiera dumheterna – måhända är det maktens självförakt som gör att de försöker pracka på oss denna ångest.

Sedan dyker vi ned i det betydligt mycket mera nedslående ämnet nämligen demontaget av den svenska polisen. Matti berättar ingående om hur han har löpande kontakt med poliser som är oerhört frustrerande. I och med att han kommer ifrån säkerhetsbranschen har han dels personlig erfarenhet av att konsulta mot polisen, men han har än idag kontakt med de flesta och därmed fingret på pulsen i organisationen. Vi får klart för oss att trots en skenande brottslighet, bland annat pga. migrationsvågen 2015 (som man visste skulle komma och detta till trots gjorde sig av med 430 kompetenta polischefer), fälls procentuellt sett färre än någonsin samtidigt som fängelserna detta till trots blivit överfulla. Skrämmande!

Ännu en gång fascineras vi över Annie Lööfs missgrepp, även sett ur hennes ideologiska synvinkel, och vi misstänker att hennes ständigt eskalerande retorik mot SD och andra patrioter beror på att hon inte blev statsminister och därmed känner att hennes tåg har gått. Matti tar på sig de psykologiska glasögonen och drar kopplingen till att någon som är så pass uppenbart hysterisk ofta försöker bevisa något för någon och man kan bara spekulera kring vilka hemliga köttben hon suktar efter. Samtidigt ställer vi frågan kring hur länge Jimmie Åkesson ska behöva stå till svars för vad någon inom hans parti gjorde på 80-talet och sammanlänkar detta med att Centerpartiet är det parti som har den mest nazi-anstrukna historien och detta en bra bit in efter andra världskriget.

Nästa samtidsämne som diskuteras är det faktum att 007, James Bond, kanske kommer att gestaltas av en svart kvinna efter nästa film. Detta säger givetvis något om hur sjuk vår samtid är och vi förvånas över att vi inte upphör att förvånas kring hur långt pk-mafian driver sin ideologiska krigföring mot det sunda förnuftet. Jämförelser med boken 1984 ligger nära till hands – krig är fred och fred är krig – allt skrivs om för att passa maktens nuvarande politiska linje.

Vi rundar av med en diskussion kring gott och ont, vad man kan göra och hur mycket bröd och skådespel det är runtomkring oss. Matti berättar om doping och spel inom idrotten. Avslutningsvis uppmanar vi alla att behålla så mycket av sina pengar som möjligt samt att tänka själva. Allt gott!

------------------

Stöd Swebbtv på olika sätt:

- Skicka dina tips eller förslag på "inskickade klipp" till info@swebbtv.se

- Göra översättningar av program till engelska. Skicka mail om du är intresserad

- Se alla våra program på vår hemsida www.swebbtv.se och berätta för andra

- Stödja ekonomiskt på Swish 123 535 86 92 (OBS Nytt), eller bankgiro 147-0558.

Du kan också donera direkt eller som månadsgivare på bankkonto 9235-229 1186 (9235 är clearingnummer).

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)