I programmet får vi möta professor i Etnologi Karl-Olov Arnstberg i Thailand, där han inleder med att förklara varför det är så farligt att sju partier hatar det åttonde partiet. Han jämför med situationen i Allendes Chile där de ökande motsättningarna i parlamentet ledde till en nationell katastrof.

Karl-Olov beskriver hur demokratin i Sverige har urholkats och att viktiga frågor för Sveriges framtid inte diskuteras av partierna. Han menar att den demografiska förändringen av Sverige i princip är irreversibel och en av de viktigaste frågorna för Sveriges framtid.

Vi kommer in på hur massinvandringen har lett till att en stor del av den svenska befolkningen inte är självförsörjande.

En annan effekt är att befolkningen har blivit högt skuldsatt vilket sannolikt är ett viktigt motiv för att de internationella finansintressena har drivit på migrationen till Sverige. 

Risken med den höga belåningen är att om räntorna stiger och fastighetspriserna faller, då måste bankerna dra tillbaka lånen vilket leder till att mängden pengar i marknaden minskar. Detta blir en nedåtgående spiral där många riskerar att förlora sina egendomar men står kvar med lånen.

I en sådan situation riskerar motsättningarna i samhället öka och även om Jimmie Åkesson och andra som hatas av 7-klöverpartierna inte verkar särskilt hämndlystna idag, kan det vara en inställning som snabbt förändras vid en kris. Detta är ytterligare en orsak till att de som ansvarar för problemen vi står inför, inte vill släppa fram andra partier.

Karl-Olov tar också upp kvinnornas ansvar för att ha öppnat för massinvandringen. Känslorna har fått ta över utan att tankar på konsekvenserna för sin och sina barns framtid. Därför är det viktigt att kvinnorna tänker om nu, vilket också gör att många av deras män följer efter, om de inte redan har tagit ställning.

Vi diskuterar också att många funderar på en "plan B" som innebär att man lämnar Sverige. Men vi konstaterar att vi i första hand måste lägga krafterna på att räta upp situationen. För de allra flesta finns ingen "plan B". Vi uppmanas också att om möjligt minska den personliga skuldsättningen i goda tider eftersom det är så mycket svårare, om vi verkligen får en kris. Blir det en kris så kan det gå fort, vilket gör att det är för sent att agera.

Avslutningsvis uppmanas riksdagspartierna att ta sig samman och börja samarbeta!

Stöd Swebbtv på olika sätt:

- Skicka dina tips eller förslag på "inskickade klipp" till info@swebbtv.se

- Göra översättningar av program till engelska. Skicka mail om du är intresserad

- Se alla våra program på vår hemsida www.swebbtv.se och berätta för andra

- Stödja ekonomiskt på Swish 123 535 86 92 (OBS Nytt), eller bankgiro 147-0558.

Du kan också donera direkt eller som månadsgivare på bankkonto 9235-229 1186 (9235 är clearingnummer).

Stort tack för ditt stöd!!!

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)