Swebbtv Nyheter 11 november 2020 IS-kvinnor, Donald Trump, silverskatt från vikingatiden samt mycket annat. 

SÄPO och UD underlät att skicka orosanmälan till Socialstyrelsen om IS-kvinnor som anländer till Sverige med sina barn.

Trump inleder legala processer och planerar massmöten för att avslöja valfusk.

Efter att ha censurerat Trump och dolt negativa nyheter om Hunter Biden, erbjuder Biden nu toppositioner i Vita huset till bland annat Google förre vd Eric Schmidt. Detta redan innan valet är helt avgjort. Dessutom arbetar redan fd chefer på Facebook och Apple för Bidens kampanj.

En förutsättning för demokrati dvs folkstyre och fria och rättvisa val är att folket får ta del av all tillgänglig information för att kunna göra ett genomtänkt val, menar Tucker Carlsson på Fox News.

En tysk läkare och neurolog varnar nu för att bära ansiktsmask kan leda till syrebrist som i sin tur kan leda till hjärnskador. Barn och ungdomar är särskilt känsliga. Hon menar vidare att den mänskliga hjärnan är särskilt känslig för syrebrist och att maskerna även kan leda till huvudvärk, trötthet, yrsel, koncentrationssvårigheter och sämre reaktionsförmåga.

Debatt om kriminalvårdens krisläge efter Sverigedemokraternas begäran om debatt.

Invandringen till Sverige har fortsatt till synes obehindrat av pandemin och den rådande bostadsbristen. SwebbTV ringde upp migrationsverket för att få svar på hur man från myndighetens sida resonerar.

En silverskatt från vikingatiden hittades i Täby i norra Stockholm. Fyndet bestod av unika mynt och ett flertal mycket välbevarade halsringar. Man har även hittat pilspetsar och hushållsföremål på gården man hittat. Fynden tros vara från 900-talet.

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)