Sammanfattning:

Denna lördagsintervju handlar om hur olika organisationer har använts för att upprätthålla den politiskt korrekta åsiktskorridoren.

Vi får höra om Pensionärernas Riksorganisation, PRO, som rimligen ska företräda pensionärerna, om socialdemokrater som påstår sig värna anställningsskyddet och om facket som påstår sig företräda sina medlemmar. Vi får höra hur allt detta åsidosätts redan under 90-talet för den som ifrågasatte massinvandringen.

Här är den märkliga domen från arbetsdomstolen Dom i Arbetsdomstolen 

Bo Hofvander i Halmstad kontaktade oss och berättade att han blivit utsatt för ett övergrepp som fortfarande efter 20 år kan få honom att vakna mitt i natten.

Han blev kallad rasist och fick sparken från sitt arbete på Pensionärernas Riksorganisation, PRO, när han framförde medlemmarnas synpunkter till sin styrelse.

Medlemmar kom till honom och undrade hur invandrarna kunde få det ekonomiskt bättre än vad de själva hade trots att de arbetat och betalat skatt hela sitt yrkesliv.

Styrelsen, som bestod mest av socialdemokrater, krävde kort därefter att han omedelbart skulle lämna sitt jobb trots att han arbetat ambitiöst och byggt upp och datoriserat administrationen på kansliet.

Målet i arbetsdomstolen blev något som liknar en skenrättegång där PRO inte sa ett ord om de verkliga skälen till uppsägningen.

I stället konstruerade de orimliga anklagelser och bevis som borde ha varit lätta att bemöta för fackets jurist.

Problemet var bara att facket enligt Bo troligen hade gjort upp med PRO om att han skulle förlora jobbet.

Bo var som nämndes i programmet med i rörelsen Folkviljan och massinvandringen. De trodde då att politikernas agerande berodde på att de saknade information om massinvandringens konsekvenser.

Så småningom insåg de att det inte alls handlade om att makthavarna saknade information. 

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)