Lars Bern förklarar att globalister, kontrollerade av internationella finansintressen, har styrt den svenska politiken de senaste mandatperioderna. De får nu fortsatt regeringsinnehav och politiken med öppna gränser fortsätter.


Lars Bern inleder med att ge en bakgrund till den situation vi har. Tillväxten för medelklassen har avstannat. 90 % av befolkningen får i stort sett ingen utdelning av tillväxten. Nästan hela tillväxten går till den procent som är allra mest förmögen.

Detta har lett till en nationalistisk rörelse i land efter land som går emot globalisterna. I USA är det Donald Trump som har drivit detta motstånd och i Sverige är det framför allt Sverigedemokraterna. Rörelserna har växt sig så starka att globalisterna har skrämts upp och ökar pressen på nationalisterna.

Carl Bildt och Wallenbergarna är några av dem som starkast har stött denna agenda i Sverige. De drev fram Fredrik Reinfeldt som statsminister under två mandatperioder med start år 2006. Därefter har Stefan Löfvén varit den som har genomdrivit globalisternas agenda.

Annie Lööf blev år 2017 inbjuden till Bilderbergmötet. Hon har också blivit medlem i Trilaterala Kommissionen. Detta är två viktiga lobbygrupper för globalisterna. Det ledde till att hon fick storhetsvansinne och efter valet började agera för att bli ny statsminister.

Centerns resa kopplat till detta är värd att uppmärksamma, eftersom Centerpartiet tidigare var ett starkt nationalistiskt parti som nu har antagit en diametralt motsatt position.

Lars Bern berättade i sitt förra inlägg att Stefan Löfvén har lurat skjortan av Annie Lööf. Han menar också att Stefan Löfvéns förhandlingsförmåga har överraskat. Han har lockat C + L i en fälla.

De fick in en klausul i samarbetsavtalet om att Vänstern skulle hållas utanför. Detta var helt verklighetsfrämmande eftersom överenskommelsen krävde stöd från Vänstern för att regeringsbildningen ska godkännas i riksdagen.

Förtroendesiffrorna för L och C har störtdykt på grund av sveket mot alliansen vilket gör att de inte klarar ett nyval. Därför kommer de inte kunna hålla emot Löfvéns kommande eftergifter mot Vänsterpartiet eftersom detta riskerar leda till nyval, något de absolut vill undvika.

Stefan Löfvén har också fått Vänsterpartiet i en fälla, eftersom hotet om misstroendevotum måste betraktas som tomt. Det skulle kräva att Vänsterpartiet går samman med alla partier på högerkanten, vilket knappast kommer ske.

En annan sak som spelar in, och som också har tagits upp i Lars Berns tidigare betraktelse, är att Socialdemokraterna inte längre är en folkrörelse. Det kan idag närmast anses vara ett kallhamrat yrkesnätverk, det idag mest framgångsrika nätverket för politiska karriärister. Detta är en följd av det långa maktinnehavet där de lärt sig utnyttja systemet..

Att ha regeringsmakten och utnämningsmakten är centralt för att möjliggöra höga inkomster för personer i nätverket. Det har också lett till att Stefan Löfvén märkligt nog har blivit Europas högst betalda regeringschef. Även EU är en mycket god källa till inkomster för deltagare i nätverket.

Regeringsbildningen ligger helt i linje med vad globalisterna vill ha, menar Lars Bern. Sverige kommer fortsätta ha öppna gränser. Vi har under 2000-talet tagit in närmare 2 miljoner migranter, som ännu inte är ordentligt integrerade i samhället och det är skrivet i stjärnorna hur det här kommer sluta.

Det finns inga tecken på att den här regeringen ska minska strömmen av migranter. De allra flesta migranter har ingen flyktingstatus utan vill ha del av välståndet i Sverige, vilket gör att det blir brist på resurser eftersom detta blir väldigt dyrt.

Hur påverkar detta partierna?

Partier som gynnas är SD och KD, de enda partierna som har satt ner klackarna mot denna utveckling. De tar också över besvikna väljare från L och C som inte velat se Stefan Löfvén som statsminister.

Moderaterna är ett parti som har problem att förhålla sig till globalisternas agenda, eftersom det fortfarande finns moderater med en nationalistisk hållning som står i motsättning till partiets många globalister. Detta gör att partiet blir väldigt svagt. Däremot är det troligt att L med alla interna motsättningar åker ut i nästa val.

Lars Bern avslutar med att uttrycka en oro för att allt detta inte är bra för vårt land, tyvärr.

------------

 --------------

Stöd Swebbtv på olika sätt:

- Skicka dina tips eller förslag på "inskickade klipp" till info@swebbtv.se

- Göra översättningar av program till engelska. Skicka mail om du är intresserad

- Se alla våra program på vår hemsida www.swebbtv.se och berätta för andra

- Stödja ekonomiskt på Swish 123 535 86 92 (OBS Nytt), eller bankgiro 147-0558.

Du kan också donera direkt eller som månadsgivare på bankkonto 9235-229 1186 (9235 är clearingnummer).

Stort tack för ditt stöd!!!

Facebook

Swisha Swebbtv:

swebbtv swish

 

Stöd Swebbtv på fler sätt:

• Stöd ekonomiskt på Swish 123 535 86 92 eller bankgiro 147-0558

• Du kan också donera direkt eller som månadsgivare på bankkonto:
9235-229 1186 (9235 är clearingnummer).

• Donera med Bitcoin Donations
(Scanna QR-koden nedan)

bitcoin symbol

• Handla produkter i vår webbutik https://butik.swebbtv.com/

• Skicka dina tips eller förslag på "inskickade klipp" till info@swebbtv.se

• Gör översättningar av program till engelska. Mejla info@swebbtv.se om du är intresserad

• Se alla våra program här på vår hemsida och berätta för andra

Tack för ditt moraliska och ekonomiska stöd!

Mikael Willgert
Svensk Webbtelevision

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)