Idag startar vår stora höstkonferens som pågår lördag till söndag och som vi verkligen har sett fram emot. Vi blir 270 personer totalt.

Vi hade 220 platser som gick åt redan första dygnet, vilket var kul men samtidigt tråkigt att inte kunna ge alla som vill möjlighet att delta. Sedan utökades detta med 50 som också gick åt inom kort. Om intresset håller i sig behöver vi ha en större lokal vid nästa tillfälle.

Denna lördag blir det ingen lördagsintervju men vi har flera spännande intervjuer som kommer ut de närmaste veckorna.

Vi kommer också publicera föredrag ifrån konferensen, den närmaste tiden.

Mikael höll ett tal på Mynttorget den 15 september angående yttrandefrihet och de stora mediekanalerna. 

Från talet:

Mikael berättar att Swebbtv har en miljon visningar i månaden och att Swebbtvs arkiv blir mer och mer omfattande. Den totala visningstiden är över 250.000 timmar per månad.

Mikael påminner om den positiva utvecklingen av yttrandefriheten vi har fått med internet i och med att vi kan dela information mellan varandra. På så sätt har mediahusen fått konkurrens. De traditionella medierna ägs till stor del av den internationella finanseliten och tyvärr gäller det också för de viktigaste medieplattformarna på internet som är Google med Youtube och Facebook.

I Sverige så ägs den stor del av TV-medierna av staten. Telia, där staten är största ägare, håller nu dessutom på att köpa upp tv4.
Medierna i Sverige kontrolleras alltså till stor del av de internationella finansintressena eller från den svenska staten. De har de senaste decennierna ägnat sig åt att granska folket åt makthavarna istället för tvärtom, vilket är deras uppgift. Swebbtv vill göra en spricka i denna mur av propaganda och enkelriktad information som svenska folket utsätts för.

De traditionella medierna vilseleder och undanhåller information inom framförallt tre områden: klimatfrågan, migration och frågor kopplade till familjen, sexualitet- och fortplantningsfrågor. Därför är det framförallt dessa områden som Swebbtv intresserar sig för.

Vid den plötsliga avstängningen i somras så hade vi just riktat skarp kritik mot Morgan Johansson som vilseleder folket i frågan om vilka som står bakom den ökande kriminaliteten i Sverige. Han menade att det inte finns något samband mellan invandring och brottslighet om man tar hänsyn till vissa faktorer. Detta motsägs helt av "Det goda samhället" som har gjort en kartläggning tillsammans med Brottsförebyggande Rådet, BRÅ. Den visar att barn till invandrade föräldrar är den mest brottsbelastade gruppen.

Swebbtv har också avslöjat bedrägerierna kring klimatfrågan och hur Isabella Löfvin vilseleder folket om klimatet. Två olika och oberoende källor menar att det var detta som gjorde att regeringen agerade för att få Google att stänga av Swebbtv på Youtube under några dagar i början av augusti. Särskilt Lars Berns resonemang och avslöjanden av regeringens propaganda om klimatfrågan har varit irriterande för regeringen.
Mikael tackar för allt stöd från tittare och för att all upprördhet över avstängningen som tvingade regeringen att kontakta Google för att ta tillbaka kanalen på Youtube.

Regeringens påtryckningar på Google måste ses som otillbörlig påverkan eftersom staten samtidigt har diskussioner med Google om etablering av serverhallar och sannolikt etableringsstöd. Dessutom går det emot vår grundlagar om yttrandefrihet och tryckfrihet eftersom det inte är tillåtet för myndighetspersoner att påverka vilken information som kommer fram i media.

Mikael berättar om vid ett samtal mellan Angela Merkel och VD för Facebook, Mark Zuckerberg, som blev inspelat utan deras vetskap där Angela Merkel sa till Mark Zuckerberg att FB måste göra någonting åt alla av negativa kommentarer kring flyktinginvandringen vilket han bekräftade att han skulle se till innan inspelningen bröts

Slutligen tackar Swebbtv för allt stöd och positiva kommentarer från tittarna och ifrågasätter varför aktörerna i den vanliga median hindrar vanliga människor att komma till tals. Deras journalister talar ständigt om att de blir utsatta för hat och hot. Om de slutade vilseleda och ljuga kanske de skulle slippa detta.

Till publikens jubel påminde Mikael om att tidningen Metro har gått i graven. Sannolikt kommer fler reguljära medier följa i spåren.

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)