Psykiater Thomas Jackson föreläser på svensk webbtelevisions konferens - "Det stora bedrägeriet". Han ger oss en förklaring till vad självbedrägeriet/vanföreställningen kan bero på i samband med de så kallade ensamkommande "barnen". Det är starka gruppkrafter som påverkar den enskilde till att delta i en vanföreställning, och utesluta fakta och verkligheten. 

Vad gör Jacksons föreläsning värd att lyssna på? Vi fick länge från media rapporter om de så kallade "ensamkommande barnen". Många av oss kunde med egna ögon snabbt göra bedömningen att det inte handlade om barn. När detta påtalades blev attackerna hårda.  Smutskastande epitet skulle få den som inte ville delta i vanföreställningen att tystna. Vissa tystnade nog men inte alla av oss, på så sätt bröt vi vanföreställningen genom att hela tiden kritiskt ifrågasätta. Vi ifrågasatte vanföreställningen fast att det gav obehagliga konsekvenser. Opinionen blev såpass stark att man till slut införde ålderstester, där det visade sig att majoriteten av "barnen" var över 18 år. Hysterin fortsätter ändå ett tag och vi matades med artiklar/debattartiklar som förklarade hur opålitliga dessa ålderstester "är". Nu när sanningen är uppenbar är det ingen som kallar dessa för ensamkommande barn längre. 

Det som gör Jacksons föreläsning värd att lyssna på är att han ger en förklaring om vad det var som pågick när media, politiker och medborgare förnekade det uppenbara åldersfusket. Kraften i gruppen som "trodde" att de ensamkommande var barn hade stöd från media och politiker som inte värnade om fakta. Vilket fick människor att bete sig som att de befann sig i en masspsykos som Jackson ger oss mer inblick i. 

Trots att det visade sig att det var åldersfusk och att det inte fanns skäl för uppehållstillstånd, får vi skattebetalare fortsätta betala för bedrägeriet då politikerna istället beslutade om den så kallade gymnasieamnestin. Därmed tillåts dom åldersfuskande ensamkommande männen att placeras i en klass tillsammans med dina och mina barn. När ska dessa människor tillfriskna och inse att åldersbedrägeri inte ska belönas med pengar och välfärd? Hur tryggheten i skolan har påverkats har vi inte fått en statistisk sammanställning av, men vi har i media kunnat ta del av bråk, mord och våldtäkter. 

Nina Drakfors, samhällsdebattör

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)