Detta program med Lennart Dahlgren, om politiker som ljuger för de gamla, är en uppföljning på ”Fjärde Statsmakten nr 26 om den skamliga behandlingen av de gamla” som handlade om att Stockholms kommun felaktigt påstår att 100 gamla måste sägas upp från sina lägenheter på grund av renovering. Detta påminde Lennart om  att politikerna ljög på samma sätt när hans mamma sades upp från Vintertullen, så. Även då skyllde politikerna på byggnadernas skick, men så fort de gamla flyttat ut, flyttade migranterna in utan renovering.

Lennart berättar att hans gamla mamma en dag fått ett besked om att kommunen skulle lägga ned boendet. Vid ett stormöte berättade kommunens representanter. att byggnaden var i så dåligt skick att ingen kunde bo där. I mötet frågade en person om det stämde att boendet skulle omvandlas till migrantboende. Svaret blev: ”Nej, Nej! Det går inte att bo här på tre-fyra år för någon”. Men det visade sig inte stämma. Så fort stället var tömt flyttade migranterna in. Enligt Lennart möttes de nästan i dörren när de kom med sina väskor.

Lennart vill inte skylla på invandrarna utan på kommunens tjänstemän och politiker. Ska de stå för sina beslut eller ska de ljuga för att vara politiskt korrekta? Lennart menar att vi måste kunna lita på myndigheterna.

Han säger att om det är någon som inte tror på det han säger så kan han leta fram 40 personer som intygar att det han berättar är sant.

Mikael berättar att skeendet stämmer exakt med hur man har gått till väga vid nedläggningen av Fristads serviceboende som vi tidigare har uppmärksammat i Swebbtv. Även Vasen, Dianagården och en mängd andra boenden har omvandlats till migrantboenden i Stockholm och runt om i Sverige.

Politikerna upprepar likt ett mantra att husen på Fristads serviceboende är för dåliga och att alla måste flytta ut. Men nu har det kommit fram, vid Swebbtvs kontakter med ansvarig på Micasa, att de som fastighetsägare inte alls har sagt att alla måste flytta ut vid en renovering. Det är något som politiker och andra personer har hittat på.

Lennart Dahlgren kan förstå att politikerna kan behöva fatta obehagliga beslut, men de måste vara ärliga! Han vill skapa opinion och en press så att anvariga politiker tvingas tala om vad de håller på med och så att media börjar berätta sanningen.

Om du inte redan har sett ”Fjärde statsmakten 26 om den skamliga behandlingen av de gamla” så se den också.

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)