Swebbtv nyheter den 4 december 2020 om godkänt vaccin, höga elpriser, mutskandal och vår nya Swebbtv sajt

Nu har ett vaccin mot Corona godkänts i Storbritannien och man räknar med att börja vaccinera redan nästa vecka.

Elbristen i sydsverige som också skapar behov av elimport trissar nu upp elpriserna, bristen förväntas öka ännu mer när ytterligare en kärnkraftsreaktor stängs ner vid nyår.

Regeringen går mot ett nytt nederlag när Centerpartiet vägrar gå med på lättnader i gymnasielagen för vuxna afghanska män. 

Stora demonstrationer över hela Frankrike. Demonstranter i Paris tände eld på bilar och försökte även sätta eld på Frankrikes centralbank efter att den franska Regeringen vill införa ett förbud mot filmning av polisbrutalitet. 

Polen ställer nu om från kolkraft och skall satsa på kärnkraftverk istället för sol och vind detta för att få en stabil elförsörjning. Polen planerar att  bygga sex nya kärnkraftverk och USA ska hjälpa till med finansiering och teknik, rapporterar Samnytt.

Ericsson har släppt en ny rapport där man spår att 5G redan är här och att redan vid årsskiftet kommer det att finnas 220 miljoner 5G-abonnemang världen.

Via den vitryska telegrafbyrån BeITA meddelande Vitrysslands president Alexander Lukashenko att IMF och Världsbanken har försökt muta honom med 940 miljoner dollar för att stänga ner landet och införa en hård Corona-lockdown. 

Vita huset stämmer nu facebook för diskriminering av amerikanska medborgare. Företaget har kategoriskt anställt utländsk arbetskraft och sponsrat dessa med green card. 

Äntligen har vi nu släppt vår egen sajt som är ett alternativ till Youtube. Du hittar den på adressen beta.swebbtv.se

Alla våra program läggs upp där och de närmaste veckorna kommer vi endast publicera på beta.swebbtv.se. Orsaken är att Google förhindrar oss att ladda upp nya program fram till den 16 december. De menar att vi har brutit mot deras regler.

Därför; följ oss på beta.swebbtv.se

På vår sajt lägger vi idag upp ett viktigt inlägg med Lars Bern om Corona-pandemin där han kommenterar politiken och vetenskapen kring denna. Han kommenterar också SVT:s programserie som heter Vaccin-krigarna. SVT förlöjligar i denna serie de personer som känner en oro kring den planerade vaccineringen mot Covid 19. Deras oro är inte obefogad och Lars Bern förklarar varför. Gå in på beta.swebbtv.se

Vi har sökt och blivit beviljade ett statligt presstöd om ca 350.000 kronor enligt uppgift från en person med insyn i beviljande-processen. Stödet täcker ca 10% av våra totala kostnader. Vi är därför även framöver helt beroende av våra tittares stöd för att driva verksamheten.

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)