Vi inleder detta avsnitt med att diskutera hur värdegrunden har blivit som en cancer som har letat sig in i forskningsvärden.

I dagens avsnitt av Erik och Matti har vi flera intressanta ämnen uppe för diskussion. Till exempel har en forskare kommit fram till att Sverigedemokraternas framgång i opinionen är driven av höga migrationstal – vem hade kunnat tro något sådant? 

Vi berör kort det faktum att Fredrik Reinfeldt och Anna Kinberg Batra var på Moderaternas stämma och talade inför en uppskattande och jublande publik. Lustigt med tanke på att Moderaterna försöker göra sig av med alla associationer till Reinfeldt så mycket de bara kan och att de för två år sedan kuppade bort Batra för att man inte trodde att hon skulle göra ett bra valresultat – är man nöjd med Kristersson?

Anders Borg vill ha ett större samarbete mellan M och S för att lösa samhällsproblem, vilket är märkligt när det i själva verket är just den symbiosen som ligger till grund för nästan alla Sveriges problem av idag. 

För övrigt bor det 53 procent invandrare i Södertälje, som leds av en socialdemokratiska vid namn Godner som inte längre vill veta av Leif Östling pga av hans fina intervju i Swebbtv. Vi konstaterar att sex imamer borde utvisas men inte blir utvisade, att man i Österrike genomför ett nationellt rökförbud trots att den regering som sitter är en expeditionsministär, som dessutom har folket emot sig i denna fråga. 

Detta och mycket mer borgar för ett bra avsnitt.

Titta och njut! 

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)