Mikael Willgert inleder Svensk Webbtelevisions Höstkonferens 2019 och hälsar alla deltagare välkomna. Konferensen kallas "Det stora bedrägeriet-3" och kommer ut på Youtube i 14 delar som vardera är ca 20 min.

Mikael berättar att det har varit ett stort intresse för konferensen och att 270 personer har samlats från stora delar av Sverige. Det visar sig senare att deltagare också kommit från Norge, Finland och även från Thailand.

Mikael går vidare och förklarar att Swebbtv är ett nätverk med uppemot 100 personer som är engagerade, både talare och andra som gör våra program möjliga. Även tittarna är viktiga, framförallt i arbetet med att sprida programmen.
Swebbtv finns på youtube och Facebook men har även en egen hemsida där man kan hitta alla våra program. www.swebbtv.se

Han förklarar att när de säger att Swebbtv är partipolitiskt och religiöst obundet, innebär det att kanalen inte har ekonomiskt stöd eller styrning från någon organisation. Mikael Willgert tackar för alla donationer från en stor mängd människor vilket visar att man tycker att Swebbtv:s arbete är viktigt.

Enligt tittarstatistik för Swebbtv har det varit 1.1 miljoner visningar av Swebbtv:s program under de senaste 30 dagarna. Det har också varit 365.000 timmars visningstid totalt de senaste 30 dagarna. Kanalen har 36500 prenumeranter. Sedan konferensen i maj 2019 har visningssiffrorna i stort sett fördubblats på fem månader.

Swebbtv finns även på "Öppna kanalen" som når mer än 400 000 hushåll i stockholmsområdet.
Där visas Swebbtv:s program mellan kl 07.00-08.00 varje dag och även på lördagkvällar. 

Mikael går igenom agendan för konferensen och förklarar hur det fungerar med de utbrutna sessionerna som äger rum på morgonen dag 2. En av dessa sessioner handlar om att få intresserade tittare att dokumentera händelser ut i landet som vi kan använda i våra program.

Bedrägerier är temat för konferensen och Mikael går än en gång igenom vad ett bedrägeri är. Kort sammanfattat är det är någon som vilseleder för ekonomisk eller annan vinning. Någon vinner och någon förlorar. Såsom exempelvis de apatiska barn som tvingats av sina föräldrar att ligga tills sängs i åratal med sondmatning för att familjen ska få uppehållstillstånd. Vi har även ensamkommandebedrägeriet där vuxna män låtsas vara barn för att få uppehållstillstånd. Många av dem har varit mellan 30-40 år gamla. Mängden bedrägerier mot svenska skattebetalare är stort.

Vi har andra exempel på asylberägerier vilket vi kommer ta upp i en kommande Lördagsintervju där en person berättar att han mötte män från Pakistan som fått uppehållstillstånd i Sverige och som får ut sina bidrag genom en bulvan i Märsta, fast de inte bor i Sverige.

Genom sina svenska uppehållstillstånd kunde de dessutom bedriva handel i EU med varor från Pakistan som de sålde i Barcelona. De berättar att en av pakistanierna i sällskapet hade 5 identiteter.

Mikael förklarar att det som driver på och som är bränsle i dessa bedrägerier, är vår gemensamma skattkista. Den ska bevakas av de personer som är förtroendevalda men eftersom det uppenbarligen inte fungerar måste man fråga sig om dessa också är med i bedrägerierna.

Andra som tjänar på bedrägerierna är de som äger eller har inflytande över vår mainstream media. De använder denna för att skapa opinion som möjliggör bedrägerierna.

Mikael avslutar med att påannonsera ett inslag med Lars Bern. (Del 2)

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)