Swebbtv nyheter den 30 december 2020 om Swebbtvs nedstängning på Youtube, Brexit och mycket mer.

Välkomna till årets sista Swebbtv Nyheter.

Det största digitala bokbål som skett i Sveriges historia inträffade dagen före julafton då vår youtubekanal blev permanent raderad från Youtube av det multinationella jättebolaget Google. Vi vill verkligen tacka för allt stöd från övriga alternativmedia och SD efter nedstängningen!

Att leva som man lär brukar vara ett bra sätt att föregå med gott exempel. Men det verkar inte gälla de som  är med i regeringen. 

Brexitavtalet är klart, vilket innebär långtgående eftergifter från EU:s sida. En del som däremot kommer lösas separat är frågan om rörligheten mellan Gibraltar och Spanien.

Under en av årets sista interpellationsdebatter frågade moderaten Jan Ericsson om hur det blev med regeringens mål om EU:s lägsta
arbetslöshet. 

Julbocken i Gävle överlevde årets jul och står ännu kvar. Julbocken som är känd för att ofta brännas ner har bevakats och det i samband med andra åtgärder har fungerat.

Wikileaks har nu publicerat ett nytt och omfattande hemligt material däribland Hillary Clintons e-mail: https://file.wikileaks.org/file/clinton-emails/

Nu när fler och fler har vaccinerats har många drabbats av allvarliga biverkningar, så kraftiga att de inte kan leva eller fungera normalt. Mer än
5000 Covid-19-vaccinerade i USA är drabbade

En bomb briserade vid AT&T-byggnaden i Nashville och slog ut internet för 1000-tals användare.

Förföljelsen av alternativ media fortsätter i oförminskad styrka. Nu rapporterar Fria tider att deras bank-konton har blivit nedstängda av
Swedbank.

Trots att den totala dödligheten är lägre totalt i år, så vinklar SVT  som att det är den dödligaste tiden på 100 år.

Svenska skattebetalares pengar skickas för att undergräva ett annat EU-lands demokrati.

Advokaten Sidney Powell har nu släppt ett dokument på 270 sidor som redogör för de oegentligheter och bevis för det som har hänt under det
amerikanska valet. 

Kina har nu blivit omvalda att leda arbetet i FN med de mänskliga rättigheterna i ytterligare 3 år. 

Vi har släppt vi flera program med utdrag från våra mest sedda videor.

Vi släpper ett nytt program på lördag där vi talar om vad som styr samhället, vilken roll gruppsykologin spelar, och om det finns konspirationer.

Vi vill önska alla våra tittare ett riktigt Gott Nytt år!

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)