Swebbtv Nyheter 23 oktober 2020 om vindkraftsparker, SL:s kampanj i tunnelbanan, Tommie Lindh, corona samt mycket annat. 

I samband med att man bygger fler och fler vindkraftverksparker blir 1000-tals fåglar massakrerade av Rotorbladen. Bara i Smöla i Norge har över 500 fåglar massakrerats däribland hela 100 fridlysta havsörnar. 

Stockholms Länstrafik lanserade i början av oktober en reklamkampanj där man uppmanar resenärer att titta bort när människor behöver hjälp. 

Stockholms Handelskammare rapporterar nu att  400.000 jobb och 50.000 nya bostäder hotas i Stockholm på grund av elbrist. Elbristen hotar hela Sveriges utveckling eftersom Stockholm är landets motor. 

Efter det uppmärksammade mordet på Tommie Lindh har rättegången som inbegrep 2 st våldtäkter varav en grov, dömdes nu Tommy Lindhs mördare från Sudan till livstid fängelse. Han kan dock inte utvisas med nuvarande lagstiftning då han är svensk medborgare.

Unga män är oroade över att bli attackerade och rånade visar en undersökning.

Sveriges Radio rapporterar nu att svenska skattepengar skall skickas direkt till Sudan via mottagarnas mobiltelefoner i ett projektet som leds av Världsbanken. 

En tidigare kollega till Hunter Biden Tony Bobulinski intygar att han har hört hur Hunter talat med sin far Joe Biden om sina affärer i Kina och att Joe Biden skulle få 10% av affären. 

För första gången har forskare vid Linköpings Universitet lyckats ta fram ett batteri som är helt organiskt ett sk Redox-flödes batteri.

Efter den bestialiska halshuggningen av den franska läraren har en kritikstorm uppstått mot Annie Lööfs uttalande om händelsen.

Regeringen går nu ut med nya direktiv angående Corona och säger att det nu är slutfestat. Vi bad Läkaren Ralf Sundberg kommentera de nya direktiven.

Se vårt program Swebbtv vetenskap med professor Karl-Olov Arnstberg om brottsligheten i Sverige som skenat de senaste åren. Där vi frågar oss om tanken med att vårda bort brottsligheten har spelat ut sin roll.

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)