Swebbtv Nyheter 16 oktober 2020 om obligatorisk förskola från 2 år, om asylkaoset, om Joe Biden och hans son samt mycket annat. 

Obligatorisk förskola från 2 års ålder är ett förslag från socialdemokraterna, förskolan skulle då vara avgiftsfri. Man menar att detta skulle gynna integrationen till svenska samhället då flest utländska barn är hemma med sina föräldrar.

Försäkringskassan utfrågas om miljardsvindel. Efter att miljarder kronor försvunnit ur den svenska skattekistan via felaktiga utbetalningar utfrågades Försäkringskassans presstjänst om vilka åtgärder man vidtagit men kunde inte ge några konkreta svar. Två veckor senare kontaktar vi försäkringskassan igen.

Italiens invandringslagar som skärptes när Matteo Salvini var inrikesminister liberaliseras nu återigen under nuvarande regering.

Sedan Sverige så kallat stängde gränsen 2016 efter asylkaoset så har 605 274 fått uppehållstillstånd i Sverige. Hittills i år har 68 000 uppehållstillstånd delats ut. Hela 294 316 dessutom fått svenskt medborgarskap.

EU-parlamentet vill att medlemsländernas utsläpp ska minskas med 60% till 2030.

Redan i början av oktober i år hade det skett lika många bombdåd i Stockholmsområdet som under hela förra året. Efter förra veckans granatattack i Bromsten, vid en villa, ökade antalet till 28 bombdåd i år.

Youtube börjar nu censurera mot vaccinskeptiska inslag, redan 200 000 videos har plockats bort. Information om hur människor kan avlida eller bli infertila av vaccinationer har censurerats.

I Södertälje har kriminaliteten styrt över mer från knarkuppgörelser till att köpa upp fastigheter och villor som man sedan bygger om och hyr ut svart till illegala arbetskraftsinvandrare och andra som befinner sig i landet illegalt och många folkbokför sig på ett ställe och bor på ett annat. Man tränger ihop sig i en lägenhet och hyr ut den andra i andra hand. Detta enligt Boel Godner (S) I Södertälje kommunstyrelsens ordförande.

Riksdagens skatteutskott har röstat ner ett förslag om ny folkräkning i Sverige. Förslaget lades av Moderaterna men röstades ned av regeringen med stödpartierna som misstänks riskera sitt anseende om resultatet av en folkräkning skulle offentliggöras.

Joe Bidens och hans son Hunter Biden hamnat i blåsvädret. Efter att ha lämnat in en dator för lagning upptäcktes ett flertal avslöjande e-mail och bilder av Hunter och Joe Bidens oegentligheter i Irak, Ukraina, Ryssland och i Kina.

Sveriges regeringen har nu börjat svänga i frågan om nya dykningar på Estonia. Mikael Damberg säger nu att de kan gå med på nya dykningar på Estonia och göra avsteg i gravfriden. Se vårt program om Estonia med Henrik Järrel som var riksdagsman vid den tiden.

Missa inte heller vårt program om hur Kina flyttar fram positionerna efter Coronakrisen med Lars Bern.

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)