Annie Lööf är inte sanningsenlig: Eskil Erlandsson ska redan hösten 2018 ha uppmanats att lämna sitt uppdrag i riksdagen, med anledning av tafsanklagelser, uppger Annie Lööf till media. Men är detta sant? 

Bryr sig Annie Lööf om sexuella ofredanden mer än makten?

Bild från Politikfakta  

Via Facebook/sociala medier sprids snabbt information/fakta, och är oerhört viktig för vår demokrati. Vi är inte längre beroende av etablissemangets media. Mycket information läggs ut offentligt, och med några sökningar kan man snabbt få tillgång till information som vi tidigare fick förlita oss på att media förmedlade till oss.

Henrik Sundström, EU-kandidat från Moderaterna skriver på sin Facebook ett avslöjande inlägg om Annie Lööf, med bifogade skärmdumpar.

Citat 

"Bara en liten undran, varför sätter man en riksdagsledamot som man vill peta som ny 1:e vice ordförande i EU-nämnden?"

Det är så tröttsamt med dessa hycklare och lögnaktiga politiker. Jag har ett förslag till Annie Lööf, börja tala sant, ärligt och riktigt! 

Annie Lööf, blir intervjuad i media om det hot och hat hon tvingas utstå på grund av att hon stöttar Socialdemokraterna i riksdagen, och på så sätt ger hon Löfven återigen makten över vår framtid.

Inte ett ord har hon sagt om att hon upprepade gånger uppgett, att en röst på henne inte är en röst på Löfven, och i praktiken gjorde hon nått annat som människor uppfattar till att hon fört sig med lögner för att få makt till varje pris. Annie ställer sig i intervju efter intervju helt oförstående till att människor reagerat på hennes lögn, och förstår inte varför människor "hatar" henne. 

Annie Lööf, människor avskyr lögner och lögnare, och det är din lögn som du nu får ta konsekvenserna av. Jag ställer mig inte bakom hot som hon har fått, och anser att det är ett vidrigt och patetiskt beteende som ska straffas. Vi behöver heller inte föra oss med en retorik som innehåller könsord och andra vidriga benämningar. Men vi har fortfarande rätten att hata, och jag hatar lögner. För lögner ger inte en chans till att kunna göra ett medvetet val, och jag avskyr att bli förd bakom ljuset. En lögn kan syfta till att manipulera mottagaren till att fatta ett beslut som gynnar lögnaren, och om sanningen kom fram, skulle ett annat beslut fattas. 

Just på grund av alla lögner som framträder från maktetablissemanget, är en av grunderna för mitt engagemang som tidigare talare i Folkets Demonstration, samtal till politiker/media och samhällsdebattör - opinionsbildare. 

Återigen ertappas Annie Lööf med vad som uppfattas vara en lögn. Precis som Henrik Sundström undrar i sitt facebook-inlägg, så är det orimligt att uppge till folket att Eskil Erlandsson uppmanats att avsäga sitt uppdrag som riksdagsledamot hösten 2018, och sen sätter hon honom som 1:e vice ordförande i EU-nämnden. Detta blir svårt att inte uppfattas som ytterligare en lögn.

Makten viktigast för Annie Lööf

Det förhåller sig troligtvis som så att Annie inte har haft nått intresse av att peta sin riksdagsledamot, med anledning av de fyra månaders förhandling till vilka som skulle få bli Sveriges nya regeringen, och då ville hon inte att partiet skulle förlora mer anseende.

Men sen blev trycket för hårt och partiet kände sig troligtvis nödgade att "offra" Eskil Erlandsson. Annie Lööf och hennes parti har trotsallt under minst ett år haft vetskapen om hans tafsningar på sina partikollegor. 

Nu undrar jag varför media inte granskat Annies uttalande om sin riksdagsledarmot ordentligt med ett kritiskt förhållningssätt? 

Nina Drakfors, samhällsdebattör

Källa Henrik Sundström:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10156386167662602&id=629257601

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)