I dagens avsnitt av Erik & Matti inleder vi med ett klipp från Thomas Bodström eftersom han för en gångs skull säger något som är helt rätt. Vi diskuterar det faktum att Sverigedemokraterna vill ha särskilda internatskolor för invandrare för att de ska få möjlighet att bli en del av samhället, att en socialdemokratisk kvinna blivit utesluten för att hon blivit kär i en sverigedemokrat – trots att man stolt går i Pride-tåget under parollen ”rätten att få älska vem man vill”.

Vi kan inte sluta uppröras över den kriminalitet som griper kring sig överallt i hela landet. Nu är Solna ett område i vilket man inte kan gå säker under kvällarna, vilket gör att det hart nog inte finns någonstans i Stockholm utan att behöva vara orolig för att bli utsatt för brott. Vi spekulerar i att Löfven verkar vara förbrukad och att vi tror att han avgår innan nästa val och att det är lika svårt som meningslöst att tippa vem som kommer att ta över efter honom. 

Avslutningsvis lyfter vi frågan om Hong Kong, klimataktivismen, NATO och Ryssland och konstaterar att det är så komplexa frågor i kombination med att man har noll till ingen insyn, vilket egentligen gör det omöjligt att veta vad man ska tycka eller vem man ska hålla med. Det är ett stort skådespel för att förvirra oss och få oss att ställa upp os längs olika stridslinjer för att vi ska tjafsa med varandra istället för med makthavarna.

Hoppas att programmet faller er i smaken!

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)