Swebbtv Nyheter 4 september 2020 om Afghansk minister med föräldrapenning, upplopp i Malmö, demonstration i Berlin, en myskoxe och mycket annat. 

Ytterligare en utländsk högt uppsatt politiker Fazel Fazly denna gång en från Afghanistan har sig vara anmäld och är folkbokförd i Sverige där han lyft föräldrapenning.

Efter de massiva upploppen i samband med koranbränningen i Malmö. Ställer SD frågan hur det är möjligt att man kan belägga en i sverige ostraffad dansk politiker, med tvåårigt inreseförbud till Sverige.

Byggbolaget peab finasierade socialdemokraternas kampanj 2010 i Sigtuna kommun och fick sedan majoriteten av bygguppdragen i kommunen.

USA kommer inte att delta i ett globalt projekt för att utveckla, producera och distribuera vaccin mot coronaviruset, bland annat eftersom Världshälsoorganisationen (WHO) spelar en ledande roll, rapporterar The Washington Post.

Flygbolagen betalar inte tillbaka nån ersättning till sina kunder trots att det är deras lagliga skyldighet efter allmänna reklamationsnämndens domstolsbeslut.

En jättedemonstration mot restriktioner mot covid-19 gick av stapeln i helgen i Berlin. Robert Kennedy jr var en av talarna på demonstrationen.

Missa inte vårt reportage med Lennart Matikainen från Rinkeby om den nya polisstationen.

Och nu till något helt annat. En myskoxe har förvirrat sig in på ett för honom okänt område.

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)