Tillåt mig betvivla att kommande ny lagstiftning emot terrorister kommer vara "tuff". Mikael Damberg (S) Inrikesminister, blir intervjuad av TV4 gällande den nya terroristlagstiftningen. Intervjun bekräftar det jag har skrivit om i de två senaste blogginläggen.

Ny lagstiftning på plats om ett par år och gäller inte retroaktivt

Jag ringde för ett par dagar sedan till Justitieministerns pressansvarig gällande att de IS-terrorister som återvänt till Sverige inte bestraffas för sina terroristbrott. Den information jag fick var att ny lagstiftning är på gång "Deltagande i terrororganisation". 

Inrikesministerns intervju bekräftar det jag påstår i blogginlägget: 

https://www.swebbtv.se/blogg/215-is-terrorister-som-atervander-riskerar-inga-rattsliga-pafoljder

Regeringen har varit senfärdiga och kommer inte kunna straffa eventuella IS-mördare och terrorister som varit i Syrien för att de vill ha ett kalifat. Dessa terrorister har mördat och våldtagit på de mest bestialiska sätt, och vi är många som läst om halshuggningar och människor som blev instängda i burar och brända eller dränkta. Inte ens barnen förskonades.

Extremistiska islamister hot mot vår säkerhet och demokrati

Cirka 300 IS-terrorister åkte till Syrien från Sverige, vilket är högst per capita i Europa. Utav dessa har 150 återvänt och fler väntas komma åter till Sverige då Syrien befriat sitt land från dessa terrorister.

Det är dessa terrorister som kommer gå fria i vårt samhälle, och som enligt terrorexpert är de mest farliga. Enligt Säpo finns i Sverige cirka 2000 extremistiska islamister, och våldsbejakande islamister är det största säkerhetshotet i Sverige.

Regeringen kan inte påstå att de inte haft kunskap och kännedom om hur säkerhetsläget är gällande terroristerna i Sverige, och de som är i Syrien. Regeringen har givetvis förstått att dessa terrorister och mördare skulle komma tillbaka till Sverige, eller trodde regeringen att de skulle vinna sitt kalifat i Syrien och aldrig mer återvända till Sverige?

Nu är vi i situationen att oerhört farliga terrorister, som med största sannolikhet mördat finns i Sverige, helt fria och åtnjuter vår välfärd. De kommer inte kunna straffas, för bevisningen är omöjlig att inhämta, och den nya lagstiftningen har ingen retroaktiv verkan.

Det framgår även att den nya lagstiftningen kommer inom ett par år. Det regeringen har gjort är skamligt, de har medvetet vänt bort blicken och tillåtit terrorister återvända utan nån form av straff. Istället har det pratats och gör fortfarande, att dessa farliga människor ska rehabiliteras in i samhället. 

Regeringen är skyldiga till att dessa "satans mördare" går fria. Men Socialdemokraterna var för upptagna med att smutskasta SD som ondsinta rasister, och motverka deras förslag som idag skulle inneburit att dessa terrorister mist sitt medborgarskap eller ha suttit inlåsta i fängelse. Vi hade sluppit haft dem här på våra gator.

Tack Löfven och ni alla i regeringen för att ni utsätter oss för fara. 

Nina Drakfors, samhällsdebattör

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)