Swebbtv Nyheter 11 juni 2020 om skjutningar, svenska skattepengar, Palmeutredningen och mycket annat.

Riksdagen fattade beslut om en ny klimathandlingsplan i onsdags.

En särskild partiledardebatt kring Corona-krisen genomfördes i söndags i SVT.

Ännu en konfrontation mellan Turkiet och Grekland har seglat upp. Greklands försvarsminister varnar för militära konfrontationer.

Försvarsöverläggningarna har nu avbrutits efter att man misslyckats med att uppnå en överenskommelse. Vi fick en kommentar från Mikael Oscarsson (kd).

Man som skjutit sin flickvän i huvudet blir inte dömd för mord.

Svenska skattepengar finansierar indirekt samhällsomstörtande organisationer.

Coronaviruset inte naturligt utan allt tyder på att det är framställt av kinesiska och amerikanska forskare, enligt en studie.

George Floyd vars död bidragit till upplopp i världen. Swebbtv har tittat på vem var han egentligen.

Vi tittar på statistiken kring polisvåld i USA.

Palmeutredningen har nått sitt slut. Det meddelades igår på en presskonferens. Det är den så kallade Skandiamannen, Stig Engström, som pekas ut som gärningsmannen.

Vi fick kommentarer från f.d. kammaråklagare Rolf Hillegren, f.d. åklagare Bertil Rydell, vittnet Leif Ljungqvist ("Chevamannen") och författaren Claes Hedberg.

I flera västerländska länder tas nu olika statyer ner av olika historska personer som man menar har kopplingar till slaveriet efter påtryckningar från Black lives matter.

Missa inte vårt senaste vetenskapsprogram med Jüri Lina om Sovjet. Jüri berättar att Storbritanniens premiärminister Winston Churchill hade en hemlig pakt med Stalin som innebar att röda armén och den engelska krigsmakten skulle attackera Sverige och Norge från varsitt håll i juli 1941.

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)