https://youtu.be/2iaBsh_WR-s

Här är den fulla versionen av inspelningen från Svensk Webbtelevisions möte om Det stora bedrägeriet 22 mars i centrala Stockholm.

Mötet ägde som tidigare nämnts rum i centrala Stockholm och samlade drygt 100 entusiastiska deltagare.

I presentationen förklaras översiktligt på vilket sätt Massmigration, Klimatlarm och Feminism hänger samman i det bedrägeri som kostar skattebetalarna 1000-tals miljarder och i förlängningen hotar vårt självbestämmande.

Massmigration, Klimatlarm och Feminism är genomgående teman för den politiskt korrekta läran som dikteras av vårt etablissemang och som är helt styrt av globalisternas intressen. Detta leder till att makt över oss och vårt land överförs till FN, EU, globala banker och andra organisationer. Dessutom öppnas för ett stort antal nya skatter, regler och förändringar som påverkar våra liv negativt. Det värsta är att det drabbar framförallt den unga generationen och svaga grupper mycket hårt med bostadsbrist, ej fungerande undervisning och med motsättningar i samhället mm.

Förvånande nog sammanfaller globalisternas intressen med vänsterns intressen som också är den kraft som genomsyrar Sveriges etablissemang och som möjliggör detta stora bedrägeri mot svenska folket. Problemen i Sverige håller på att bli mycket stora och det finns inget som ännu tyder på att politikerna är kapabla att lösa detta.

Vi tror att det bästa sättet att möjliggöra förändring är att avslöja bedrägerierna och bedragarna vilket är temat för nästa planerade möte. Boka in den 19 maj!

Hör av dig om du vill bidra med din historia i mötet! Om du har drabbats av bedrägeriet tveka inte att berätta om det.

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)