Izabella Nilsson Jarvandi går i grundskolans nionde klass. Hon blev politiskt engagerad när hon förstod innebörden av FNs migrationsramverk Global Compact.

Hon har därefter demonstrerat med de Gula Västarna och har talat på Mynttorget i Stockholm och på torgmöten i Göteborg, där hon bor.

Hon menar att regeringens politik leder till splittring av Sverige med motsättningar mellan olika grupper. Hon säger att alla som har lite insikt i politiken förstår ju att detta är konsekvensen av massmigrationen.

Vi börjar med att diskutera disciplinen, tryggheten och annat i skolan. Hennes föräldrar har sett till att hon går i en lugnare skola eftersom skolan i Angered där hon bor är ännu mer rörig. 

Hon berättar att hon inte upplever att det är tryggt på gator och torg. Pojkar i gäng som ropar efter henne på ett sätt som upplevs otrevligt. Hon och hennes kamrater undviker att över huvud taget gå ut efter skolan.

Izabellas pappa kom från Iran men hon ser Sverige som hennes land med en kultur och traditioner som hon vill värna.

Hon uppmanar alla att protestera mot de försämringar och den segregation som sker. Ett problem är att segregationen gör att folk inte ens kan debattera frågor på ett bra sätt. Hon har bestämt med sina kamrater att inte diskutera politik för att inte bli osams.

Izabella har omtalats i tyska medier som "Anti-Greta" vilket är en träffande benämning eftersom Greta Thunberg har blivit ett språkrör för de internationella finansintressena medan Izabella snarast är ett språkrör för den lilla människan, gentemot maktmissbruk och överstatliga intressen.

Hon känner sig orolig inför framtiden med ökande motsättningar. Yttrandefriheten är hotad men vi har ju fortfarande rätt att protestera och det uppmanar hon oss att göra.

De unga förstår inte alltid vad som är problemet och deras bild av verkligheten formas till stor del genom sociala medier och smutskastning av personer som protesterar. Därför behöver vi använda sociala medier för att nå ut till unga människor.

Vi avslutar med att diskutera framtiden och hur hon tänker kring Ingrid Carlqvists budskap om att gifta sig tidigt och skaffa barn. Hon säger att hon håller med om detta och att man inte ska vänta för länge.

Hon säger också att kvinnor som är nationalister är eftertraktade eftersom det finns färre kvinnor än män som har dess värderingar.

Men hon vill ändå inte gå så långt att hon rekommenderar kvinnor att kalla sig nationalister bara för att hitta en man.

  -------------

Stöd Swebbtv på olika sätt:

- Skicka dina tips eller förslag på "inskickade klipp" till info@swebbtv.se

- Göra översättningar av program till engelska. Skicka mail om du är intresserad

- Se alla våra program på vår hemsida www.swebbtv.se och berätta för andra

- Stödja ekonomiskt på Swish 123 535 86 92 (OBS Nytt), eller bankgiro 147-0558.

Du kan också donera direkt eller som månadsgivare på bankkonto 9235-229 1186 (9235 är clearingnummer).

Stort tack för ditt stöd!!!

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)