Kronan fortsätter falla och Lars Bern uttrycker oro för att detta inte går att komma till rätta med. Vi har målat in oss i ett hörn med stigande skulder och vikande ekonomi. Sveriges bytesbalans, som har varit stark, försämras nu trots att kronans värde faller. Dessutom finns risk för en fullständig bankkollaps om räntorna stiger. Vid förra finanskrisen gick bankerna till statsmakterna för att få hjälp. De nya regelverken innebär att man istället kan ta insättarnas pengar.

Kronan har fallit med 20 % de senaste fem åren och med över 30% sedan den släpptes fri 1992.

Fram till 70-talet höll svenska kronan jämna steg med schweizerfrancen medan det i dag går nästan 10 kronor på en franc.

Vi diskuterar klimatsvindeln och de s.k. hållbara fonderna med investeringarna som ofta är ren bluff. Pengarna är sannolikt mindre hållbara där än vid investering exempelvis i olja eller kol eftersom efterfrågan på detta fortsätter stiga under överskådlig tid.

Vi diskuterar också en fråga från en förälder som oroar sig över att skolan serverar klimatanpassad mat vilket innebär vegetarisk mat, margarin och lättprodukter.

Lars Bern förklarar att detta helt strider mot människans naturliga kost och att de studier som görs visar att vi bör undvika oljor gjorda på frön, dvs  raps-, solrosolja, margarin mm och ha  ett intag av mejeriprodukter och animalier.

Dessutom menar han att frigående betande djur inte innebär ett hot mot klimatet.

Anmäl dig till Svensk Webbtelevisions konferens ”Det stora bedrägeriet - 2

Tid: lördag 18 maj 2019 kl 10.00-16.00

Plats: centralt i Stockholm

Inbjudna: Svensk Webbtelevisions supporters

Pris: 350 kr inkl förtäring och kaffe.

Anmäl dig genom att skicka mail till info@swebbtv.se I mailet uppger du namn, adress, och telefon för samtliga personer du vill anmäla. Du får därefter en bekräftelse att plats finns och en instruktion för betalning mm. Anmäl dig före 10 maj 2019. De flesta föredrag från konferensen 2018 finns på vår hemsida www.swebbtv.se under fliken föredrag.

-------------

Stöd Swebbtv på olika sätt:

- Skicka dina tips eller förslag på "inskickade klipp" till info@swebbtv.se

- Göra översättningar av program till engelska. Skicka mail om du är intresserad

- Se alla våra program på vår hemsida www.swebbtv.se och berätta för andra

- Stödja ekonomiskt på Swish 123 535 86 92 (OBS Nytt), eller bankgiro 147-0558.

Du kan också donera direkt eller som månadsgivare på bankkonto 9235-229 1186 (9235 är clearingnummer).

Stort tack för ditt stöd!!!

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)