Swebbtv nyheter den 18 december 2020 om pandemilagen, försvaret och Hillarys mutskandal.

 

Vi har just lagt upp Swebbtv nyheter 18 december 2020 om pandemilagen, försvaret och Hillarys mutskandal.

Regeringen har remitterat ett utkast till ett lagförslag om en ny pandemi-lag för Covid-19. Om lagförslaget går igenom kommer det att ge regeringen stora befogenheter att inskränka i människors frihet och rätt att vistas på allmän plats eller i privata sammanhang.

Fristads äldreboende som Swebbtv följt, där de äldre tvingats flytta ut mot sin vilja, säljs nu till Landia som skall bygga om servicehuset och ombilda till hyreslägenheter. Swebbtv har tidigare rapporterat om andra äldreboende där de boende tvingats flytta med förevändningen att stammarna måste bytas ut, för att sedan vikas till migranter utan att stammarna har bytts.

I delstaten Kalifornien i USA planeras 1 800 fångar att släppas på grund av att Corona spritts i fängelset. Lösningen är att släppa ut hälften av de grova brottslingarna i samhället, trots att de anses vara en stor fara för allmänheten, och beslutet kritiseras av polisen.

Lena Hallengren går nu ut med att svenska skattebetalare ska betala de vaccinskador som kan dyka upp av det nya Covid-vaccinet. Vaccin-tillverkarna tar inte ansvar för sina produkter utan har fått ekonomisk immunitet för skadeverkningar på människor.

Efter att Storbritannien har inför massiva vaccinationer avråder man nu människor med någon form av allergi från att vaccinera sig, då ett flertal har fått akuta och allvarliga allergiska reaktioner.

Övriga partier kopierar allt mer av den försvarspolitik som Sverigedemokraterna drivit ända sedan riksdags-inträdet. Samtidigt närmar sig Sverigedemokraterna de borgerliga partierna då de röstade för en så kallad NATO-option, vilket är en omsvängning från partiets tidigare ståndpunkt avseende förhållandet till NATO.

FBI utreder nu svenska banker för penningtvätt- härvor i Baltikum. Bland annat SEB, Danske bank och Swedbanks förehavanden undersöks. Dessa riskerar nu böter i miljardklassen. Bankernas aktier rasar på börsen efter nyheten.

Dagens industri rapporterar att NATO nu skriver under på de globala klimatmålen och att de ska prioritera dessa. NATO menar att klimatet är en central säkerhetsfråga.

Svt rapporterar att fler och fler radikala terrorist-kvinnor återvänder till Sverige. Kvinnorna har i många fall varit ytterst aktiva i terrorsekten IS.

Ulf Kristersson erkänner att Sverigedemokraterna hade rätt om migrationen och att Fredrik Reinfeldt gjorde fel, samtidigt satt Ulf Kristersson som minister i Reinfeldts regering och har själv propagerat för totalt fri invandring tidigare.

Centerpartiet skakas av ännu en pedofilskandal.
Samhällsnytt avslöjar nu att centertoppen Christer Yrjas som är ordförande för både kommunfullmäktige och familjenämnden i Tomelilla lever tillsammans med en man som ett flertal gånger dömts för grov pedofili.

Expressen rapporterar om att staten finansierat IS-terrorister i Syrien
via svenska skattebetalare. Pengarna har delats ut som bostadsbidrag, föräldrapenning och etableringsstöd bland annat.
Det handlar om mångmiljonbelopp.

Den amerikanska visselblåsaren Patrick Byrne avslöjar nu hur han personligen mutat Hillary Clinton med 18 miljoner dollar i en sting-operation av FBI inför förra valet 2016. Hillary hade tidigare tagit emot 20 miljoner dollar från Turkiet. Han berättar att FBI blåste av operationen när det bestämdes från högsta ort att Hillary skulle bli president.

Se vår intervju med Peter Rudling, vd på ANT, som talar om den nya generationens kärnkraft som är både miljövänlig och mer effektiv än tidigare och om vilka krafter som styr bakom miljörörelsen.

Swebbtv önskar er en trevlig adventshelg!

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)